Violettiliekki

Violettiliekki – uuden ajan henkinen työkalu kielteisen energian myönteiseksi muuttamiseksi

Armo ei ole väkinäistä, se sataa kuin lempeä sade taivaasta maan päälle. Se on kahdesti siunattu. Se siunaa antajan ja saajan.
Willian Shakespeare, teoksessa Venetsian kauppias [1]

Onko olemassa jokin työkalu, jolla voisimme helpottaa oloamme, kun elämä tuntuu välillä raskaalta, pää on täynnä ajatuksia, mieleen nousee kielteisiä muistikuvia menneisyydestä, eivätkä tunteetkaan pysy tasapainossa? Lisäksi maailman tapahtumat saavat huolestumaan.

Työkalu on olemassa ja sen nimi on violettiliekki.

Mitä violettiliekki on?

Violettiliekki on henkistä energiaa, henkistä tulta, joka muuntaa kielteistä energiaa, kuten vihaa, kateutta ja toivottomuutta myönteiseksi energiaksi. Violettiliekki on osa Pyhää Henkeä ja sen ominaisuuksiin kuuluvat ilo, armo, anteeksianto, oikeudenmukaisuus, vapaus, tahdikkuus ja diplomatia, alkemia ja muuntaminen sekä rituaali. [2]

Violettiliekki on kosminen apu meille tällä ajanjaksolla. Se puhdistaa synnin syyn, seurauksen ja muiston. Toisin sanoen se puhdistaa eli tasapainottaa kielteistä karmaa. [3] Sen avulla voimme ainakin joissain tapauksissa puhdistaa karman velkojamme ilman, että meidän tarvitsee kohdata asiaan liittyviä henkilöitä. [4]

Elizabeth Clare Prophetin violettiliekki kirja Violettiliekki kehon, mielen ja sielun parantamiseksi kertoo, kuinka kielteinen energia jähmettyy atomien ytimen ja elektronien väliseen tilaan. Violettiliekki liuottaa tai pyyhkii pyyhekumin tavoin tuon kielteisen energian. Violettiliekki tunkeutuu tunteitten, mielen, muistin ja alitajunnan lisäksi myös kehon soluihin ja atomeihin ja muuntaa niin henkiseen kuin fyysiseen olemukseen kertyneen kielteisyyden puhtaaksi valoenergiaksi. [5]

Violettiliekki muodostaa sillan fyysisen ja henkisen maailman välillä, koska se on henkisistä liekeistä lähimpänä materiaa.”Kaikista henkisistä liekeistä violettiliekki on värähtelyliikkeiltään lähimpänä fyysisen maailmankaikkeutemme kemiallisia alkuaineita ja yhdisteitä. Siksi se kykenee parhaiten tunkeutumaan aineen läpi ja muuntamaan sitä atomien ja niitä pienempien osasten tasolla.” [6]

Miten violettiliekkiä voi käyttää?

Violettiliekki pyydetään käyttöön rukoilemalla, lausumalla mantroja tai tiettyjä violettiliekki rukouksia, joita kutsutaan dekreiksi. Dekreet tarkoittavat ääneen lausuttuja rukouksia, jotka yhdistävät vakuuttamista, rukouksia, meditaatiota ja visualisointia. Niissä käytetään Jumalan nimeä MINÄ OLEN JOKA MINÄ OLEN, jonka Jumala ilmoitti Moosekselle palavasta pensaasta.[7] Kun vakuutamme sanoilla MINÄ OLEN…, sanomme itse asiassa, ”Jumala minussa on…” [8] Alla on yksinkertainen violettiliekki mantra tai dekree suomeksi ja englanniksi.

MINÄ OLEN violettitulen olento!
MINÄ OLEN Jumalan haluama puhtaus!

I AM a being of violet fire!
I AM the purity God desires!

Violettiliekki mantraa lausutaan monta kertaa peräkkäin ensin hitaasti sitten nopeammin. Näin kutsutaan esiin yhä enemmän violettiliekkiä. Saatat heti tuntea violettiliekin toiminnan itsessäsi tai voi kestää kauemmin ennen kuin huomaat sen vaikutukset.

Voit myös tehdä omia muunnelmia tästä mantrasta, kuten

Suomi on violettitulen maa!
Suomi on Jumalan haluama puhtaus!

Maapallo on violettitulen planeetta!
Maapallo on Jumalan haluama puhtaus!

Näe samalla Suomi tai maapallo yltympäriinsä violettitulen ympäröimänä.

Näin voit kohdistaa violettiliekin sinne, missä sitä tarvitaan. Lähetä violettiliekki puhdistamaan meriä saasteista, auttamaan luonnonkatastrofitilanteissa tai televisiossa näkemiisi uutisaiheisiin.

Violettiliekki enkeli arkkienkeli Zadkiel auttaa myös violettiliekin käytössä ja voit pyytää häneltä apua etenkin ikävien muistojen puhdistamisessa, vaikka muistot olisivat tajunnan ulottumattomissa. [9]

Myös kuuntelemalla valssimusiikkia, esimerkiksi Straussin valsseja, saat kotiisi violettiliekkiä, sillä valssimusiikissa on violettiliekin rytmi. [10]

Violettiliekki meditaatio

Aloita violettiliekki meditaatio siistissä ja rauhallisessa huoneessa. Halutessasi voit sytyttää kynttilän ja ottaa esille pyhiä kuvia tai esineitä tai kuvan violettiliekistä sekä ametisteja. Ametistissa on violetin valon värähtely. [11]

Istu hyvässä asennossa ryhdikkäästi ja niin, etteivät kätesi tai jalkasi ole ristissä, jotta valo voi virrata. Voit istua myös lootus- tai puolilootusasennossa.

Jos mielessäsi on jokin tietty asia, voit ensin rukoilla sen puolesta ja pyytää siihen apua Jumalan tahdon mukaan. Mitä tahansa pyydätkin, voit samalla pyytää sen moninkertaistamista muillekin vastaavassa tilanteessa oleville.

Pyydä myös suojelua mahtavalta suojelevalta arkkienkeli Mikaelilta lausumalla esimerkiksi 3-9 kertaa ”Arkkienkeli Mikael, auta minua, auta minua, auta minua!” Voit tehdä tämän pyynnön päivän aikana niin usein kuin haluat.

Sulje silmäsi, keskity sydämeesi, hengitä muutaman kerran rauhallisesti ja aloita hitaasti lausua ääneen violettiliekki mantraa. Joitakin kertoja lausuttuasi voit nopeuttaa lausumistasi.

Näe mielessäsi, kuinka lempeät violettiliekit ympäröivät ja läpäisevät sinut ja anna huoltesi valua liekkeihin muunnettavaksi. Mitä tahansa violettiliekki rukousta lausut, voit nähdä mielessäsi sanojen kuvaaman toiminnan tai kuinka violettiliekki ympäröi sen asian, jonka puolesta rukoilet. Tämä saattaa vaatia harjoitusta, joten ole lempeä pyrkimyksissäsi.

Päätä meditaatiosi lausumalla ”om” tai ”se on tehty, se on päätetty, se on sinetöity. Aamen.”.

Ota violettiliekki meditaatio päivittäiseen käyttöön. Voit itse valita rukoiletko muutaman minuutin, 10 minuuttia vai kauemmin. Säännöllisellä violettiliekin käytöllä alat helpoiten huomata tuloksia. Aamulla tehty lyhytkin meditaatio voi antaa hyvää energiaa päivään ja puhdistaa päivittäistä karman annosta ja illalla voi meditaation yhteydessä tasapainottaa oloaan päivän touhujen jälkeen. Voit itse asiassa lausua violettiliekkidekreen milloin tahansa, esimerkiksi autossa tai tehdessäsi kotitöitä.

Kenelle violettiliekki on?

Tänä päivänä violettiliekki on annettu meille kaikille, vaikka menneinä aikoina tieto violettiliekistä oli vain sellaisten harvojen käytössä, jotka olivat osoittaneet ansaitsevansa sen. 1930-luvulla MINÄ OLEN -liikkeen kautta ylösnoussut mestari Saint Germain vapautti tiedon violettiliekistä maailmalle. Myöhemmin Mark Prophet sai violettiliekistä lisää tietoa. Hän ja hänen vaimonsa Elizabeth jakoivat tietoa violettiliekistä Summit Lighthousen kautta.

Monet eri puolilla maailmaa käyttävät tänä päivänä violettiliekkiä. Olipa uskonnollinen taustasi mikä tahansa tai vaikka olisit ateisti, voit ottaa violettiliekin käyttöösi.[12] Violettiliekin käyttö on vihkimys polulla ensimmäinen askel paluumatkalla Henkeen.[13] Mikä parasta voit heti alkaa kokeilla violettiliekin käyttöä tekemällä ylläkuvatun meditaation.

Violettiliekki kokemuksia

Seuraavassa on muutamia suomalaisten violettiliekki kokemuksia.

”Tehdessäni violettiliekin mantroja tunnen miten energiatasoni nousee, ajatukset selkiytyvät ja jopa fyysisen kehon olo kevenee. Violettiliekki todella toimii, olen sen todennut itsessäni ja myös asioissa joihin sitä olen kohdistanut, muistaen kuitenkin aina pyytää Jumalan tahtoa tapahtuvaksi. En tiedä missä olisin ilman tätä mahtavaa työkalua, jolla voin auttaa muita, muuntaa karmaani ja jopa vaikuttaa planeettamme kohtaloon. Käytän violettiliekkiä päivittäin ja olen kiitollinen tästä suurenmoisesta lahjasta ihmiskunnalle.”

”Jos oloni on tavalla tai toisella tahmea ja alan lukea violettiliekin dekreitä, huomaan usein tuon tahmean energian katoavan ja niin oloni on jälleen virkistynyt, iloinen ja hyvä. Dekreitä lukiessani tunnen violettiliekin energian tietynlaisena ”kihelmöintinä.” Tuntuu myös hyvältä tietää, että samalla voi auttaa toisia ihmisiä ja koko planeettaa.”

Lopuksi

Anna elämässäsi tilaa uudelle ja kokeile violettiliekki meditaatiota esimerkiksi kuukauden ajan. Pane merkille, mitä muutoksia huomaat itsessäsi, suhteissasi ja ylipäätään elämässäsi. Tämä aika, jota elämme, on armon ja anteeksiannon aikaa ja violettiliekki on loistava työkalu henkisen kasvumme edistämiseksi.

Viitteet

[1] Elizabeth Clare Prophet, Opas ylösnousseiden mestareiden opetuksiin. Helsinki: Lumina, 2009, s. 37
[2] Elizabeth Clare Prophet, Violet Flame: Alchemy for Personal Change, Gardiner: Summit University Press, 2016, s. 3, 8-9, 24-25, 30, 40-41.
[3] Prophet, Opas ylösnousseiden mestareiden opetuksiin, s. 37.
[4] Elizabeth Clare Prophet, Karma ja jälleensyntyminen. Helsinki: Lumina, 2021, s. 180.
[5] Elizabeth Clare Prophet, Violettiliekki kehon, mielen ja sielun parantamiseksi, Helsinki: Lumina, 2000, s. 36-40. Tästä kirjasta saa lisää tietoa suomeksi siitä, kuinka violettiliekki toimii.
[6] Elizabeth Clare Prophet, Käytännön henkisyyden taito. Helsinki: Lumina, 2016, s. 71.
[7] Raamattu: 2. Mooseksen kirja 3:14.
[8] Elizabeth Clare Prophet, Äänen luova voima. Helsinki: Lumina, 1999, s. 27-28. Tämä kirja antaa lisää tietoa dekreistä.
[9] Elizabeth Clare Prophet, Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa. Helsinki: Lumina, 1998, s. 37.
[10] Prophet, Violet Flame: Alchemy for Personal Change, s. 182.
[11] Prophet, Violet Flame: Alchemy for Personal Change, s. 10.
[12] Prophet, Violet Flame: Alchemy for Personal Change, s.11-12.
[13] Prophet, Opas ylösnousseiden mestareiden opetuksiin, s. 36.

Ylä mainituissa Elizabeth Prophetin kirjoissa on lisää violettiliekki dekreitä ja muitakin dekreitä käytettäväksi.

Violettiliekki artikkeli TSL tietosanakirjassa suomeksi

You tube -videoita violettiliekistä suomennetuilla teksteillä:
https://www.youtube.com/watch?v=EFIMgetG8hc
https://www.youtube.com/watch?v=_jdhQLxu3tE
https://www.youtube.com/watch?v=81hYGTE0RC4

Muita luotettavia lähteitä violettiliekistä englanniksi

The Violet Flame https://www.summitlighthouse.org/violet-flame/
Transform your Life and the World with the Violet Flame https://www.violetflame.com/
The Violet Flame EXPLAINED, Ascended Masters 101 https://www.youtube.com/watch?v=HT9_rLsg1jU

kirja violettiliekistä:

Kuvia käytetty Summit Lighthousen luvalla.
Images “Used by permission of The Summit Lighthouse.”
Paitsi kuva ametistista, joka on ilmaiselta sivulta https://pixabay.com/fi/ https://cdn.pixabay.com/photo/2018/04/17/17/28/gem-3328161__340.jpg