Ylösnousseiden mestareiden retriitit

Valon kodit taivasmaailmassa

Taivasmaailma on valtava ja silti hyvin organisoitu paikka. Nähtävyyksiin kuuluu kauniita retriittejä ja opiskelupaikkoja. Ylösnousseiden mestareiden retriitit ovat Suuren Valkoisen Veljeskunnan eetteritasolle ankkuroituja keskuspaikkoja, joissa mestarit asuvat. (Eetteritaso on fyysisen, mentaalisen ja emotionaalisen maailman yläpuolella. Tätä korkeamman värähtelyn ulottuvuutta kutsutaan taivaaksi tai ylösnousseiden mestareiden oktaaviksi.)

Kuten meillä on maan päällä taloja ja kaupunkeja, on taivasmaailmassakin koteja ja valon kaupunkeja. Mestarin retriitissä voi olla useita huoneita tai rakennuksia, joihin monet sielut voivat majoittua ja jotka palvelevat lukemattomia toimintoja. Siellä on huoneita valtuustokokouksille, joihin mestarit kerääntyvät keskustelemaan maan ja taivaan asioista, temppeleitä hartautta ja palvontaa varten, oppimiskeskuksia, aikakausien suuren viisauden säilytyspaikkoja, koulutuspaikkoja valonsieluille, jotka matkustavat sinne unen tai ruumiillistumien välisenä aikana, levähdyspaikkoja maanpäällisen oleskelun päätyttyä. Tämän kaiken lisäksi nämä retriitit ankkuroivat tiettyjä henkisiä energioita ihmiskunnan puolesta.

Jos ruumiillistuneen ihmiskunnan sielut haluavat koulutusta, he voivat vierailla näissä retriiteissä sielutietoisuudessaan kehon nukkuessa. He tulevat oppimaan ja opiskelemaan, ymmärtämään elämänsä olosuhteita ja valmistautumaan päivittäisen elämänsä haasteisiin maan koulussa. Monet työskentelevät tietoisesti näillä sisäisillä tasoilla valmistautuakseen elämänkutsumukseensa, tehtäväänsä ‒ jumalalliseen suunnitelmaansa.

Saatat vierailla näissä retriiteissä jonkin aikaa ennen kuin muistat valveilla kokemuksesi siellä. Vaikka olet ehkä vasta kuullut ylösnousseiden mestareiden retriiteistä, eivät retriitit itse ole uusia ‒ ne ovat ikivanhoja. Suuren Valkoisen Veljeskunnan retriitit ja henkiset keskittymät perustettiin melkein yhtäaikaa planeetan syntymän kanssa...

Vain harvat vilpittömät totuuden etsijät eivät ole jo matkustaneet näihin retriitteihin. Olet hyvinkin saattanut vierailla retriiteissä kehosi nukkuessa yöllä, vaikka et muista tuota kokemusta ulkoisesti.

Yksi säännöllisimmin vierailluista retriiteistä on Royal Teton -retriitti. Tämä retriitti sijaitsee Teton-vuoristossa lähellä Jackson Holea, Wyomingissa, Yhdysvalloissa… Royal Teton -retriitissä sijaitsee yksi Hengen yliopistoista, joissa tuhannet ei-ylösnousseet ihmiset osallistuvat opetusryhmiin joka yö. Näissä yliopistoissa he oppivat kosmisesta laista, karmansa olosuhteista, jumalallisesta suunnitelmastaan, maan olosuhteista sekä muuta planeetan menneillään olevalle kehitykselle oleellisen tärkeää tietoa. Herättyään unesta heitä usein innostaa kiireesti etsiä maan päältä sitä, minkä he muistavat taivaallisesta valtakunnasta.

Pieni pyyntö tai rukous antaa enkeleille mahdollisuuden viedä sinut mestareiden retriittiin kehosi nukkuessa yöllä. Tämä rukouksen voit lausua, kun haluat pyytää päästä Royal Teton retriittiin:

Rukous sielumatkaa varten

Isä, sinun käsiisi minä uskon henkeni.

Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo ja Pyhä Kristusminä, kutsun arkkienkeli Mikaelia ja hänen sinisalaman enkelilegiooniaan suojelemaan ja kuljettamaan hienompiin kehoihin verhotun sieluni tänä yönä Royal Teton -retriittiin Jackson Holen lähelle Wyomingissa, Yhdysvalloissa. Saata minut, opeta ja ohjaa sekä suojele minua työskennellessäni vapauttaakseni kaiken elämän maan päällä. Pyydän, että tämä tehdään Jumalan pyhän tahdon mukaisesti.

LÄHDE:
Mark & Elizabeth Prophet, Keys to the Kingdom. Summit University Press, 2003, suomennos sivuilta 21-25.

Eetteriretriitti artikkeli TSL tietosanakirjassa suomeksi

The Summit Lighthouse, Etheric Retreats

Englanninkielinen sivusto ylösnousseiden mestareiden henkisistä retriiteistä:
Ascended Masters Spiritual Retreats