Ylösnousseet Mestarit

Ylösnousseet mestarit

Ylösnousseet mestarit ovat isoveljiämme ja isosiskojamme henkisellä polulla. He ovat valmistuneet maan koulusta ja palanneet Jumalaan. Taivasmaailmasta käsin he ohjaavat ja opettavat ihmiskuntaa.

Monet näistä mestareista ovat meille tuttuja, ovathan he kulkeneet kanssamme aikojen saatossa ‒ toisia ei ulkoinen mielemme ehkä tunne. Aikojen alusta saakka näitä mahtavia olentoja on ilmaantunut kaikista roduista ja kansallisuuksista, kaikilta elämänaloilta ja kaikista uskonnoista.

Olipa heidän alkuperänsä mikä tahansa Isämme laajassa maailmankaikkeudessa, heillä kaikilla on jotakin yhteistä. He ovat tasapainottaneet väärinkäyttämänsä Jumalan energian (karman), toteuttaneet oman ainutlaatuisen tehtävänsä maan päällä ja ylösnousseet takaisin Jumalan sydämeen. He kaikki jakavat yhteisen valon. Nämä rakkaat olennot muodostavat osan henkisten olentojen ja enkelijoukkojen veljeskuntaa, joka tunnetaan taivaassa ja maan päällä Suurena Valkoisena Veljeskuntana. (Valkoinen ei viittaa rotuun tai kansallisuuteen vaan näitä kuolemattomia ympäröivään valkoiseen valoon...) Heistä puhutaan Ilmestyskirjan seitsemännessä luvussa suurena kansanjoukkona “yllään valkeat vaatteet”, ja he seisovat Jumalan valtaistuimen edessä.

Näiden pyhimysten joukoon kuuluvat sellaiset tunnetut adeptit kuten Gautama Buddha, Maitreya, Jeesus Kristus, arkkienkeli Pyhä Mikael, Zarathustra, Mooses, Melkisedek, Äiti Maria, Avilan Teresa, Franciscus Assisilainen, Saint Germain, Padre Pio ja El Morya muutamia mainitaksemme. Heidän keskuudessaan on myös lukemattomia nimeämättömiä rakastavia sydämiä, ihmiskunnan palvelijoita, jotka ovat palanneet Kotiin ja ovat osa elävää Jumalaa ikuisesti.

Ylösnousseet mestarit ovat hyvin kiinnostuneita maan päällä kehittyvistä sieluista ja valon edistymisestä kaikilla inhimillisten pyrkimysten aloilla. Auttaakseen ihmiskunnan kehitystä etenemään mestarit työskentelevät usein kulissien takana henkisessä valtakunnassa ja palvelevat näin rinnakkain vilpittömien etsijöiden ja virkamiesten parissa, jotka ovat peräisin eri roduista, uskonnoista ja elämänpoluilta.

Ylösnousseet mestarit ovat ihmiskunnan opettajia. He ovat henkilökohtaisesti lempeän kiinnostuneita oppilaistaan ja toimivat usein heidän elämässään monin sekä näkyvin että näkymättömin tavoin. He opettavat kaiken ylittävän voiton polkua, jolla sielu voi itsensä halliten kulkea maan päällä, seurata Jeesuksen, Buddhan tai jonkun toisen suuren valon jalanjälkiä ja palata taivasmaailmaan palveluntäyteisen elämän päätyttyä. Tämä on henkilökohtaisen Kristukseuden polku, jonka avulla jokainen voi löytää keinon voittaa...

Koska mestarit ovat aikoinaan kulkeneet siellä, missä me nyt taivallamme, he ovat hyvin päteviä opettamaan meitä. Samalla kun he opettavat meitä, he ovat itsekin oppilaita heidän yläpuolellaan... taivaallisessa hierarkiassa olevien mestareiden alaisuudessa.

Mark & Elizabeth Prophet, Keys to the Kingdom. Summit University Press, 2003, s. 17-20.

Seitsemän säteen mestarit:

Muita ylösnousseita mestareita:

Sanat Kumara
Jesus Kristus
Äiti Maria
Maha Chohan
Kuthumi
Lanello
Kuan Yin
Buddha Manjushri
Maitreya Buddha
Gautama Buddha
Viiden Dhyani Buddhan Mandala

Lisää ylösnousseita mestareita

Linkki englannin kieliselle sivulle: ylösnousseiden mestareiden tarkempi esittely.

Jeesus
El Morya
Kuthumi
Saint Germain
Äiti Maria