Opintoryhmän toiminta

Viikottaiset palvelut

Sunnuntaipalvelu 

on avoin kaikille kiinnostuneille. Palveluksessa kutsutaan henkistä valoa dekreiden, rukouksien ja laulujen avulla, myös ehtoolliseen voi osallistua. 

Sunnuntaipalveluiden ajankohdat ja sisältö muuttuvat ajoittain, joten kannattaa olla yhteydessä meihin ja tiedustella asiasta ennen paikalle saapumista. Sunnuntaipalvelun oma sivu täällä.

Lapsiperhepalvelu

(palveluajankohdat ilmoitetaan erikseen sivuston Uutiset-osiossa)

Lapsiperhepalvelu on tarkoitettu erityisesti perheille joissa on pieniä lapsia.
Tämän palvelun tarkoitus on tutustuttaa myös perheen pienimmät 'pyhäkoulumaisesti' Opetuksiin, jolloin iloiseen toimintaan saattaa liittyä mm. kertomuksia, helppoa decree-lukua, laulua, piirtämistä ja askartelua ym. pienille perheenjäsenille sopivaa toimintaa.

Jeesuksen vigilia 

keskiviikkoisin, sivujen uutisosiossa ilmoitettujen ajankohtien mukaisesti

Ohjelma kulkee Watch With me - Jesus' vigil of the Hours -vihkosen mukaan sisältäen dekreitä, lauluja ja rukouksia (englannin kielellä). (
Vihkonen saatavilla myös digitaalisessa muodossa. ) Ehtoolliseen ja/tai kolehtiin voi myös osallistua.

Dekreet (eng. Decree) ovat mestareiden opettamia, mantran tapaan lausuttuja runomittaisia rukouksia. Palvelun päätteeksi on myös mahdollisuus ottaa osaa pyhään ehtoolliseen. Palvelun jälkeen on aikaa vapaaseen keskusteluun ja kanssakäymiseen. Paikan päällä voi myös ostaa kirjallisuutta, ylösnousseiden mestareiden kuvia ja muuta materiaalia.

Tilaisuudet pidetään yhdistyksen tiloissa. Aikataulut päivittyvät uutissivuilla

Kysyttävää? ks. kysy mitä vain sivu.

Sijainti:

Suonionkatu 1, Helsinki

Emojärjestömme Yhdysvalloissa

Postituslista
Jos tahdot sähköpostiisi tietoa tapahtumistamme, täytä seuraava lomake. (Noudatamme EU tietosuoja asetusta GDPR: rekisteriseloste. )