Karma ja jälleensyntyminen

Jälleensyntyminen - tuon sanan olet varmasti joskus kuullut. Ehkä olet sivuuttanut sen erikoisena ajatuksena, ehkä olet pohtinut hieman, kukahan itse olisit ollut aiemmassa elämässäsi. Tai kenties olet huomannut sisäisen varmuuden, juuri niinhän se tietenkin on - emme tietenkään ole täällä ensimmäistä kertaa. Olethan kenties huomannut, kuinka jotkut ihmiset tuntuvat välittömästi hyvin tutuilta, vaikka tapaat heidät ensimmäistä kertaa. Tai ehkä jokin maa, kansa tai kieli vetoaa sinuun ja tunnet olosi kotoisaksi aivan vieraassa paikassa.

Jälleensyntymisen tarkoitus

Kun asiaa miettii tarkemmin, huomaa, että jälleensyntymiseen sisältyy suunnitelma - syy miksi synnymme tänne ja miksi synnymme aina uudelleen sekä päämäärä jota kohti menemme.

Alkuperäisen suunnitelmamme mukaan tulimme tänne kasvamaan ja kehittymään, kokemaan ja antamaan omat ainutlaatuiset lahjamme maailmalle. Kun sitten teimmekin erehdyksiä, pahojakin erehdyksiä satuttaen toisia elämänvirtoja, mukaan tuli myös karman sovittaminen, huonojen tekojemme tasapainottaminen. Kun siis edelleenkin kehitymme ja annamme lahjamme maailmalle, kohtaamme myös vanhojen tekojemme seuraukset. Meidän tehtävämme on nyt antaa anteeksi niin itsellemme kuin toisille ja korjata menneet vääryydet. Avuksemme olemme saaneet violettiliekin, jota kutsumalla voimme puhdistaa mennyttä karmaamme.

Lopullisena päämääränä on sielun ylösnousemus, kun meistä on tullut yhtä Korkeamman Minämme kanssa.

Kirja Karma ja jälleensyntyminen

Kirjassa Karma ja jälleensyntyminen Elizabeth Clare Prophet käy aihetta perusteellisesti läpi.

1. osassa käydään läpi karmaan liittyviä tosiasioita - miten jälleensyntyminen ja karma on liittynyt uskontoihin ja millaista todistusaineistoa niistä on.

2. osassa käydään läpi, millä eri tavoin karma liittyy ihmissuhteisiin ja puhutaan ryhmäkarmasta, perheenjäsenten välisistä siteistä, sielukumppaneista ja kaksoisliekeistä sekä karmallisista kumppaneista.

3. osassa puhutaan karman ansoista, miksi unohdamme aiemmat elämät, miksi karma ei tarkoita kohtaloa, kuinka kaikki ei suinkaan ole peräisin karmasta ja kuinka jälleensyntymillä on myös päätepiste - sielun ylösnousemus.

4. osassa käydään läpi, kuinka kohdata karmaa - voit muun muassa ottaa tilanteeseen korkeamman tason näkökulman ja myötätuntoisen asenteen. Kirjan kysymysten avulla voit pohtia omaa tilannettasi. Kirjassa puhutaan myös, kuinka henkisellä alkemialla, pyhällä tulella eli violettiliekillä voit rukousten ja vakuutusten avulla muuntaa omaa karmaasi.