Lisää ylösnousseita mestareita

Ylösnousseita mestareita

Tässä artikkelissa kerrotaan joistakuista ylösnousseista mestareista, joiden ylösnousemuksesta lähettiläät Mark ja Elizabeth Prophet ovat kertoneet. Osan kohdalla kerrotaan myös joistakin heidän aiemmista inkarnaatioistaan. Muutamien mestarien kohdalla on mukana myös lyhyt ote jostakin heidän Pyhän Hengen avulla lähettilään kautta antamastaan sanelusta. Ylösnousseilta mestareilta voi pyytää apua omaan elämäänsä erityisesti niissä asioissa, joissa heillä on saavutusta. Tiedot perustuvat englanninkieliseen TSL Ascended Master Free Encyclopediaan ja vastaavat tiedot löytyvät myös kirjasta The Masters and their Retreats.

Afra

Afra

Afra oli ensimmäinen monista tummaihoisista ylösnousemuksen tehneistä. Afra ylösnousi hyvin, hyvin kauan sitten, ja hän pyysi, että häntä kutsutaan veljeksi, mistä nimi Afra on peräisin (latinaksi frater). Afrikan manner on saanut nimensä hänen nimensä mukaan ja hän on tummaihoisten ja Afrikan suojelija.

Afralta voi pyytää yhtenäisyyttä ja rodullisten jännitteitten purkua, mikä onnistuu, kun ymmärretään oikein yleinen veljeys.


Lady Beatitude

Ylösnousseiden mestareiden oppilas, Beulah Heaney, ylösnousi elämänsä päätyttyä. Hänet tunnetaan nyt Leidi Beatitudena (beatitude = onnellisuus, autuus). Beulah Heaney oli lähes kuuro lapsuudestaan asti. Hän eli palvellen ja hän työskenteli ahkerasti, kasvatti viisi lasta ja rakasti Jumalaa. Beulah omisti luontaistuotekaupan aikana, jolloin ne eivät olleet vielä yleisiä.

Beulah Heaney

Beulah liittyi Summit Lighthousen henkilökuntaan seitsemänkymppisenä ja työskenteli keittiössä. Siirryttyään ajasta ikuisuuteen 5.12.1969 Beulah meni Egyptissä Luxorissa sijaitsevaan Ylösnousemustemppeliin ja ylösnousi 11.11.1971. Tuona välisenä aikana hän valmistautui ja tasapainotti karmaansa saadakseen siitä vaaditut 51% tasapainotettua.

Voimme pyytää ylösnoussut mestari Beatitudelta sydämellisyyttä, kestävyyttä, kärsivällisyyttä ja palvelemisen iloa.

Mark Prophet kertoi Beulahin aiemmasta elämästä venäläisenä maalaisena, joka eli Siperian rajalla. Hänellä oli tuolloin 12-14 lasta, joista yksi oli hänen äitinsä hänen ollessaan Beulah. Beulah loi vakavaa karmaa tuossa elämässään, sillä hän oli hyvin ankara nainen. Tuon karmean karman takia Beulahin äiti heitti Beulahin kotoaan tämän ollessa 4-vuotias sanoen, ettei halunnut koskaan enää nähdä tätä. Elizabeth Clare Prophet jatkoi tarinaa: Hänen tätinsä otti hänet ja hänen tavaransa, mutta lopulta hänkään ei halunnut Beulahia. Siitä lähtien Beulah kulki sukulaiselta toiselle, ja hän kasvoi vihaten äitiään. Noin 10-12 -vuotiaana hän istui puun alla itkien ja tuntien mielipahaa äitiään ja hänet jättäneitä sukulaisiaan kohtaan. Silloin Jumalan enkeli ilmestyi hänelle ja hän kuuli Jumalan äänen: ”Beulah! Beulah! Sinun on ylösnoustava tästä elämästä. Luovu tuosta mielipahasta. Et saa pitää siitä kiinni.” Niin Beulah parantui mielipahastaan ja täyttyi valolla. Tämän kertomuksen kuultuaan Elizabeth sanoi ymmärtäneensä, että Jumala oli jo merkinnyt ylös elämän ja hetken, jolloin Beulah ylösnousisi sekä antanut hänen sielunsa tietää tämän jo varhain lapsena.


Pyhä Bernadette

Pyhä Bernadette

Äiti Maria ilmestyi vuonna 1958 14-vuotiaalle maalaistytölle nimeltä Bernadette Soubirous (1844-1879) luolassa lähellä Lourdesia Ranskassa. Bernadette oli köyhän mylläriperheen tytär. Hän oli keräämässä polttopuita lähellä kivistä luolaa 11.2.1858, kun myrskynkaltainen ääni valpastutti hänet ja hän kääntyi kohti luolaa. Bernadette näki yksinäisen ruusupuskan heiluvan kuin sitä olisi liikuttanut jokin salainen tuuli. Kultainen pilvi muodostui ja kaunis noin 16-17-vuotiaalta näyttänyt nainen ilmaantui ruusupuskan ylle. Naisella oli yllään pitkä valkoinen viitta, joka oli sidottu vyötäisiltä sinisellä nauhalla. Hänen tukkaansa peitti pitkä valkoinen huntu. Naisen paljailla jaloilla oli keltainen ruusu ja hänen oikeassa kädessään oli valkoisista helmistä koostuva ruusukkonauha. Bernadette otti ruusukkonauhan, polvistui ja rukoili ruusukon mukaan. Nainen katosi ruusukon jälkeen eikä Bernadette tiennyt kuka hän oli.

Maria ilmestyi Bernadettelle luolassa 18 kertaa. Hän pyysi Bernadettea tuomaan kynttilän ja rukoilemaan syntisten puolesta. Ihmisjoukot alkoivat tulla mukaan hänen käydessään luolassa. Kahdeksannella käynnillä Maria kehotti katumukseen: ”Katumus! Katumus! Katumus!” Yhdeksännellä käynnillä Maria kehotti Bernadettea ”juomaan lähteestä ja peseytymään siinä.” Luolassa ei kuitenkaan ollut lähdettä. Hämmentynyt Bernadette alkoi sitten kaivaa käsin maata ja pian siihen ilmestyi kupliva allas. Tuon lähteen vedellä on parantavia ominaisuuksia ja joitakin sen avulla tapahtuneita parantumisia on todistettu tieteellisestikin. Kolmannellatoistalla käynnillä Maria pyysi papistoa rakentamaan kappelin luolaan. Kuudennellatoista käynnillä Maria paljasti itsensä: ”Minä olen tahraton sikiäminen!”

Ilmestysten jälkeen Bernadettesta tuli nunna. Hän kärsi kivuliaasta luutuberkuloosista yli seitsemän vuotta, ja viimeisten kahden vuoden aikana häntä vaivasi suuri kasvain polvessa, minkä hän koetti peittää, jotta sai jatkaa tehtävissään.

Bernadettesta tuli ylösnoussut mestari, ja hän sanoi, että hän ylösnousi ilman, että hän koskaan maistoi tämän maailman hedelmiä eikä hän tiennyt pahuudesta tai maailman pimeydestä. Bernadette eli koko elämänsä Jumalan viattomuudessa, mikä todistaa sen, ettei ihmisen tarvitse tietää maailman viisautta tai nauttia maailman nautinnoja tunteakseen Jumalan. Bernadette eli armossa ja puhtaudessa ollen yhteydessä Äiti Mariaan ja enkeleihin.


Kardinaali Bonzano

Chigagossa elänyt kardinaali Bonzano ylösnousi tämän maailman jätettyään 1927. Hän oli korkea-arvoinen virkamies, prelaatti, katolisessa kirkossa monien vuosien ajan. Hän näki violettiliekin meditoidessaan ja eräässä vaiheessa siitä tuli elävä osa häntä.

Ylösnousemuksen jälkeen Bonzano itse sanoi Mark Prophetin kautta, että hän oli saanut opetusta violettiliekistä sisäisesti ja hän oli tuntenut sisäisen yhteyden Saint Germainiin. Kuten muiltakin katolisen kirkon piiristä ylösnousseilta, häneltä voi pyytää valaistusta katolisen kirkon hierarkialle ja hartaiden vapautusta kaikesta pelosta ja tietämättömyydestä Kristuksen todellisia opetuksia kohtaan.


Clara Louise

Clara Louise Kieninger, Rio de Janeiro

Ylösnoussut leidimestari Clara Louise palvelee neljännellä, Jumalan puhtauden säteellä. Hän oli viimeisessä inkarnaatiossaan Clara Louise Kieninger ja hän ylösnousi 87-vuotiaana Kaliforniasta, Yhdysvalloista 25.10.1970. Hänen tunnussävelensä on ”Calm As the Night”.

Lemurian aikoina Clara Louise palveli Jumalallisen Äidin alttarilla papittarena. Hän oli Jeesuksen aikoihin apostoli Jaakob.

Clara Louise Kieninger syntyi 16.9.1883 Kansasissa, Yhdysvalloissa. Hän aloitti työuransa sihteerinä ja liikenaisena mutta lopulta opiskeli kutsumusammattiinsa sairaanhoitajaksi. Hän otti vuosikurssinsa moton ”Ich Dien” (minä palvelen) elämänsä ohjenuoraksi. Clara Louise työskenteli vastuullisissa tehtävissä, apulaisjohtajana ja johtajana sairaanhoitokouluissa. Hän mm. perusti ensimmäisen sairaanhoitokoulun Braziliaan. Clara Louisea pidettiin ystävällisenä ja suloisena henkilönä. Hän sai ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi, ja hän kohotti läsnäolijoiden omanarvontuntoa.

Clara Louise Kieninger

Ollessaan myöhempinä vuosinaan ylösnousseiden mestareiden oppilas Clara Louise piti päivittäin rukouspalvelun maailman nuorison ja maailmaan tulossa olevien lasten, vanhempien ja opettajien puolesta. Saint Germain voiteli Clara Louisen ensimmäiseksi Liekinpitäjien veljeskunnan Liekin Äidiksi 1961. Kun tämä mantteli siirtyi lähettiläs Elizabeth Prophetille, Clara Louisesta tuli Liekin Äidin sijainen, jota virkaa hän edelleen hoitaa ylösnousseena mestarina.

Clara Louise Kieningerin elämästä kertova englanninkielinen kirja Ich Dien sisältää kertomuksen hänen elämästään ja hänen ylösnousseena mestarina antamansa sanelut.

Djwal Kul

Tiibetiläisenä mestarina tunnettu Djwal Kul oli yksi kolmesta itämaan tietäjästä El Moryan ja Kuthumin ohella. Tuolloin hän piti yllä vaaleanpunaista, Kuthumi keltaista ja El Morya sinistä lieskaa kolminaisuuden liekistä. Ennen kuin Lemuria upposi Djwal Kul auttoi siirtämään muinaiset muistiinmerkinnät Himalajan retriitteihin. Teosofien mukaan hän oli Pythagoraan oppilas Kleineas, yksi Gautama Buddhan oppilas ja Aryasanga. Hän palveli El Moryan ja Kuthumin kanssa Teosofisen seuran ja Madame Blavatskyn kanssa nimellä D.K ja Gai Ben-Jamin. Djwal Kulilla on eetteritason retriitti Tiibetissä. Siellä on hänen kultaisen valaistuksen liekinsä keskittymä.

Djwal Kul kertoo tarinan lempeäsieluisesta mylläristä ja tämän vaimosta. He asuivat meren äärellä, eikä mikään muu yhteisö tuossa maassa ollut yhtä onnellinen kuin tuo yhteisö. Muut ihmettelivät, mitähän erikoista noissa ihmisissä oli, kun he olivat niin viisaita ja onnellisia. Djwal Kul paljasti, että myllärin ja hänen vaimonsa palvelu ja rakkaus, mitä heistä välittyi jauhoihin oli syy tuon yhteisön onneen. Jauhosäkkien mukana myös rakkaus vietiin koteihin ja leivottiin leiväksi. Rakkauden uudistava voima siirtyi leivän mukana ihmisten kehoihin ja niin myllärin ja hänen vaimonsa rakkauden energia levisi yhteisöön. Mutta tätä eivät heidän naapurinsa tienneet.

Godfre

Suuren Valkoisen Veljeskunnan lähettiläänä Guy W. Ballard perusti yhdessä vaimonsa ja kaksoisliekkinsä Edna Ballardin (nyt ylösnoussut leidimestari Lotus) kanssa I AM -liikkeen 1900-luvun alkupuolella Saint Germainin ohjauksessa. Hän käytti kirjailijanimeä Godfré Ray King, ja hänen tärkeimpiin teoksiinsa kuuluvat Paljastetut mysteerit, The Magic Presence ja The ”I AM Discourses”.

Aiemmassa elämässään Godfre oli suuren kuninkaan (Saint Germain) poika yli 50 000 vuotta sitten Saharan aavikon kohdalla kukoistaneessa sivilisaatiossa. Myös hänen vaimonsa ja heidän poikansa olivat tuolloin Saint Germainin lapsia. Godfre oli myös yksi pyöreän pöydän ritareista ja Englannin kuningas Rikhard Leijonamieli (1157-1199). Hän oli myös Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti George Washington (1732-1799).

Godfre ylösnousi 1939. Hän voitti vapautensa tottelemalla Olemisen lakia. Hän opettaa meitä ylösnousemaan hetki hetkeltä nostamalla energioitamme, ajatuksiamme, tunteitamme sekä tekojamme. Ylösnousemus ei ole elämän päämäärä vain harvoille vaan monille.

Hermes Trismegistus

Hermeksen patsas Stuttgart, Saksa

Hermes tunnettiin muinaisina aikoina suurena viisaana, joka kirjoitti pyhiä kirjoja sekä astrologisia ja alkemiallisia teoksia. Koska hän oli hyvin oppinut ja taitava tieteissä ja taiteissa egyptiläiset antoivat hänelle nimen Trismegistus, kolmesti suuri. Hän oli niin filosofi, kuningas kuin pappikin ja näinkin kolmesti suuri. Nykyisin Hermestä pidetään muinaisena egyptiläisenä viisaana tai kenties joukkona viisaita, sillä hermeettisiä kirjoituksia saattaa olla useilta vuosisadoilta, jopa toiselle vuosisadalle jKr. saakka. Hermeettisen perinteen mukaan ihminen saavuttaa vapautensa mystisen kokemuksen kautta. Nykyisin Hermeksen opetuksista on jäljellä alle kaksikymmentä saarnaa ja muita katkelmia. Hermeettisen aksiooman mukaan: ”Se, mikä on alhaalla, on samanlaista kuin se, mikä on ylhäällä, ja se mikä on ylhäällä on samanlaista kuin se, mikä on alhaalla.”

Hermes kulki maan päällä kymmeniä tuhansia vuosia ja myös Atlantiksella. Nykyisin hän palvelee eetteritasolla Arabian retriitissä ja on alkemian tieteen suojelija. Hermeksen aura on loistavan kultainen. Hänellä on pitkä tukka ja hän on pukeutunut valkoiseen kaapuun.

Hermes kutsuu esiin kirjoittajia, tiedonvälittäjiä:

”Todellakin on olemassa niiden suku ja polveutuminen, joita on kutsuttu Hermekseksi, sillä nimi on virkanimike. Heillä on ollut ammattitaito esittää kirjallisesti ja muissa viestintämuodoissa se, mikä on todellista, mikä epätodellista, mikä on tarpeellista tietoa valtioille ympäri maailmaa, jotta nämä tietäisivät ja ymmärtäisivät tien, jolla mennään.....

Me kannamme Auringon kilpeä ja haarniskaa, ja siksi meidän on kuljettava ylös ja alas maan kansojen välillä ja kutsuttava esiin ne, joilla on alkuperäiset viestintätaidot, jotka harjoittivat noita taitoja muinaisina aikoina ja muinaisilla mantereilla ja jotka ovat halukkaita ottamaan jälleen kerran johtoaseman Totuuden levittämisessä ja erehdyksen paljastamisessa. Teidän on tultava esiin! Sillä totuus on tehtävä tunnetuksi.....”


Igor

Igor oli arkkienkeli Gabrielin ja Äiti Marian opetuslapsi. Igor eli Venäjällä vallankumouksen aikoihin ja piti yllä liekkiä maanmiestensä puolesta. Gabriel tuli varhain hänen luokseen sanoen: ”Terve, Igor. Jumala on kuullut rukouksesi, ja hän lähetti minut luoksesi. Tiedä, että ohjaan sinua koko elämäsi ajan ja olen ystäväsi.” Igorin kautta Äiti Maria pystyi vaikuttamaan niin, ettei tuho ja elämien menetys Venäjän vallankumouksen aikana ollut suurempi kuin mitä se oli.

Elizabeth Clare Prophetin kautta Äiti Maria on puhunut Igorista. Hän oli pieni maalaispoika, joka asui vaatimattomissa oloissa. Pienestä pojasta asti Igor rukoili Jumalaa. Hänen vanhempansa ja opettajansa eivät huomanneet hänen sisäistä kehitystään vaan pitivät häntä outona, yksinäisenä, tietämättömänä. Mutta hän saavutti henkistä mestaruutta ja auttoi ihmisten sieluja sisäisillä tasoilla. Igor jäi tuntemattomaksi Jumalan Pojaksi, josta ei ole kirjoitettua tietoa. Äiti Marian mukaan on osittain Igorin työn ansiota, jos Venäjä ja Amerikka pystyvät jonain päivänä korjaamaan erimielisyytensä ja yhdistymään.


Johannes Kastaja

Kaste

Johannes Kastaja oli aiemmassa elämässään Elia, kuten Jeesuskin julisti. Jeesus itse oli hänen opetuslapsensa Elisa. Raamatussa Elian ylösnousemus kuvataan näin: ”Kun he kulkivat ja puhelivat keskenään, siihen ilmestyi yhtäkkiä tuliset vaunut ja tuliset hevoset. Ne erottivat heidät toisistaan, ja Elia nousi tuulenpyörteessä taivaaseen.” (2. Kun. 2:11). Ylösnousseena mestarina Elia sai todella erityisen erillislahjan, sillä hän sai ruumiillistua uudelleen Johannes Kastajana ”valmistamaan tietä Herralle.” Johannes Kastajan ja Jeesuksen suhde on tarina gurun ja chelan tai mestarin ja opetuslapsen suhteesta. Tuon elämän jälkeen hän palasi ylösnousseeseen tilaan.


Johannes, opetuslapsi

Opetuslapsi Johannes oli Jeesuksen lähin opetuslapsi. Hän ymmärsi parhaiten Kristuksen mystilliset opetukset ja hän ylösnousi tuon elämänsä loputtua. Johannes oli ainoa kahdestatoista apostolista, joka teki niin. Aiemmassa elämässään Johannes oli ollut Benjamin, Joosefin (Jeesuksen inkarnaatio) nuorin veli, jota Joosef rakasti eniten veljistään. Benjaminin tavoin palvelivat muutkin veljet Jeesusta tämän opetuslapsina.

Kaikista opetuslapsista Johannes ilmensi rakkauden sädettä eniten ja hän ilmensi sitä Jeesuksen lisäksi myös Jeesuksessa olevaa Kristusvaloa ja tämän tehtävää kohtaan. Johanneksesta sanotaan, että Domitianuksen hallitessa hänet vietiin Roomaan ja hänet yritettiin tappaa kiehuvalla öljyllä (tulen koetus), mutta hän ilmestyi kattilasta vahingoittumatta. Hänet karkotettiin Patmoksen saarelle, missä hän kirjoitti Ilmestyskirjan, jonka Jeesus saneli.

Johanneksen retriitti eetteritasolla on Arizonan osavaltion yllä ja sinne on keskitetty purppuran ja kullan liekki.


Leidi Kristine

Florence Miller

Aiemmassa elämässään ylösnoussut leidimestari Kristine oli 1500-luvulla elänyt katolilainen mystikko Ávilan pyhä Teresa. Viimeisessä inkarnaatiossaan hän oli Florence Jeanette Miller (1936-1979). Florence kasvoi Etelä-Afrikassa ja Belgian Kongossa. Hän muutti perheensä kanssa Brysseliin, Belgiaan ollessaan 16-vuotias. Hän opiskeli Yhdysvalloissa ja työskenteli tutkimusassistenttina kanadalaisessa koulutusjärjestössä.

Florence löysi ylösnousseiden mestareiden opetukset asuessaan New Mexicossa 1968 ja liittyi pian Summit Lighthousen henkilökuntaan. Florence avioitui pastori Norman Thomas Millerin kanssa. Hänen sanotaan olleen innostuksen ja voiman tukipilari ja tehneen työnsä luovasti, ilolla, itsekurilla ja omistautumisella. Florence sai arvonimen Leidi Kristine Saint Germainilta 1970. Hänen ylösnoustuaan Sanat Kumara sanoi eräässä sanelussaan, että hän oli vuosisatojen ajan ollut edelläkävijä ja esimerkki rubiinisäteen polusta (uhrautumisen, antautumisen, epäitsekkyyden ja palvelun polku).


Leonora

Ylösnoussut mestari Leonora työskentelee Saint Germain kanssa Symbolien luolan retriitissä (Pöytävuori Pohjois-Amerikan Kalliovuorilla). Leonora on tieteen ja keksintöjen suojelijatar. Hän myös varoittaa tieteen ja teknologian väärinkäytöstä. Hän varoittaa ihmisiä tulemasta liian itseriittoisiksi itsesuggestioon ja hypnoosiin perustuvista mielenhallintatekniikoista, joilla pyrittäisiin korvaamaan Kristustietoisuus. Ihmisen vapautuminen toteutuu kuitenkin vain Kristustietoisuuden kautta.


Herra Ling

Mooses ja 10 käskyä

Herra Ling oli Mooses, joka johdatti Israelin kansaa Egyptistä kohti luvattua maata. Vaikka Mooses oli omistautunut Jumalan tahdolle, hänen palvelustaan puuttui ilo eikä hänen kolminaisliekkinsä ollut tasapainossa. Seuraavassa elämässään hän oli Ananda, Gautama Buddhan opetuslapsi. Tällöin hän oppi palvelemaan rakkaudella ja hyödynsi ymmärrystä ja rauhaa, jotka ovat peräisin kultaisesta valaistuksen liekistä.

Seuraavaksi hän nimellä Herra Ling eli Kiinassa yhtenä hallitsevan luokan jäsenenä. Tällöin hän kykeni palvelemaan tasapainoisella kolminaisliekillä. Tästä elämästä Herra Ling ylösnousi ja omistautui kirkkaan kultaiselle ilon liekille kaikkien maan päällä kehittyvien puolesta, sillä hän oli huomannut, että ilman iloa ei voinut ylösnousta eikä kunnolla palvella ihmisiä tai Jumalaa. Ylösnousseena mestarina Herra Ling käyttää ilon liekkiä eräänlaisena magneettina vetääkseen ihmiskuntaa ylösnousseiden mestareiden tietoisuuteen. Mahtava ilon liekki antaa myös tunteen yltäkylläisestä elämästä, kauniista ja pyhästä elämästä. Herra Lingiltä voi siis pyytää myös yltäkylläisyyttä.


Lotus

Ylösnoussut leidimestari Lotus oli viimeisessä inkarnaatiossaan Edna Ballard. Yhdessä kaksoisliekkinsä Guy W. Ballardin (nyt ylösnoussut mestari Godfre) kanssa he olivat Saint Germainin lähettiläitä 1930-luvulla perustetussa I AM-liikkeessä. Juuri heidän kauttaan Saint Germain antoi ensimmäisen kerran maailmalle tiedon violettiliekistä. Edna Ballard käytti kirjailijanimeä Lotus Ray King. Hän joutui monenlaisiin koetuksiin ja vainoihin ollessaan lähettiläänä. Hän ylösnousi 12.2.1971.

Eräässä aiemmassa elämässään yli 50 000 vuotta sitten Lotus ja Godfre olivat Saint Germainin lapsia tämän ollessa hallitsija Saharan autiomaan kohdalla sijainneessa kultaisen ajan valtakunnassa. Lotus oli myös Jeanne d’Arc eli Orléansin neitsyt 1412-1431. Tuossa elämässä arkkienkeli Mikael tuki ja ohjasi Jeannea. Kun hän ei eräässä kohtaa kuunnellut sisäisiä varoituksia, hänet petettiin, mikä lopulta johti hänen kuolemaansa roviolla. Silloinkin arkkienkeli Mikael auttoi Jeannea ohjaamalla häntä hengittämään savua, jotta hänen tuskansa loppuisivat nopeammin.

Lotus oli myös Elisabet I, Englannin ja Irlannin kuningatar (1533-1603) sekä Benjamin Franklin (1706-1790).


Magda

Aimee Semple McPherson Angelus Temple:ssä

Ylösnoussut mestari Magda on Jeesuksen kaksoisliekki. Jeesuksen aikoihin hän oli Magdalan Maria eli Maria Magdaleena, josta Jeesus ajoi ulos seitsemän pahaa henkeä.

Viimeisimmässä inkarnaatiossaan Magda oli Aimee Semple McPherson 1890-1944. Aimee saarnasi Jeesuksen sanomaa pelastuksesta ja parantumisesta. Hän mm. perusti kristillisen radion. Aimee ylösnousi tuon elämänsä loputtua, mutta vasta 1990 marraskuussa hän oli viimein tasapainottanut 100% karmastaan.

Elizabeth Prophetin kautta antamassaan sanelussa Magda sanoo:

”Täten sanon yhä uudelleen: Kuinka ihmeellistä onkaan kutsua esiin violettiliekki, kun olette täällä maan päällä! Kuinka ihmeellistä onkaan, että voitte lähettää violettiliekin kaukaiseen menneisyyteen ja kaukaiseen tulevaisuuteen! Kuinka ihmeellistä onkaan, että violettiliekki on pelastanut niin monia sieluja, että se on keventänyt heidän taakkaansa ja tuonut heidät paikkaan, missä he voivat tehdä ylösnousemuksensa!”

Voit pyytää apua Magdalta. Hänelle via dolorosan, murheen tien on tuttu, sillä hän on elänyt maan päällä ja kulkenut vierellämme vuosisatojen ajan. Magda sanoo olevansa nyt vain hiukan meidän edellämme. Magdan armeliaisuus on rajaton, ja hän voi auttaa muodostamaan suhteen kaksoisliekkiinsä, rakkaaseen Jeesukseen. Magdalta voi pyytää apua siihen, kuinka nousta mitä alimmista tietoisuuden tasoista mitä korkeimpiin yhdessä yössä.


Maria Montessori

Maria Montessori on Äiti Marian cheela. Maria Montessori oli opetusalan lähettiläs ja hän sai ohjeensa Äiti Marialta, Kuthumilta ja Jeesukselta. Hän toi esiin ylösnousseiden mestareiden koulutusperusteet Vesimiehen aikakautta varten.

Maria Montessori syntyi Italiassa 1870, ja hänestä tuli ensimmäinen naislääkäri Italiassa. Kun hän työssään huolehti kaupungin slummin lapsista, hän lapsia havainnoidessaan päättyi kehittämään Montessorimenetelmänsä. Sen pyrkimyksenä on saada esiin lapsen Kristuspotentiaali.


Mary Lou

Mary Lou Majerus

Mary Lou Majerus (15.7.1893-31.5.1987) opiskeli I AM -liikkeen opetuksia ja auttoi vuosia Guy ja Edna Ballardia. Hän ylösnousi 30.3.1988 palveltuaan Summit Lighthousen henkilökunnassa vuodesta 1982 alkaen. Hän on nyt ylösnoussut leidimestari Mary Lou.

Mary Lou Majerus tuli nuorena Euroopasta Amerikkaan. Hänen työskennellessään kirjakaupassa hän tutustui samassa paikassa työskennelleeseen Edna Wheeleriin, josta tuli myöhemmin Edna Ballard hänen mentyään naimisiin Guy Ballardin kanssa. Hän oli heidän ystävänsä siis jo ennen kuin he aloittivat laajemmin työnsä. Eräässä vaiheessa hän tarjosi rahan puutteessa oleville Ballardeille luentopaikaksi sisariensa kanssa jakamansa ison asunnon Chigagossa.

Seuraavat sanat Mary Lou puhui vierailijoiden kanssa Royal Teton Ranchilla, Montanassa, Yhdysvalloissa 28.5.1987: ”On tärkeää pitää keho terveenä, jotta voit kantaa siinä Herran taakkaa, jos sitä sinulta pyydetään… Minun on jäätävä tänne, kunnes olen kärsinyt tarpeeksi, rakastanut tarpeeksi, palvellut tarpeeksi ja ollut tarpeeksi ystävällinen… On olemassa aika, päivämäärä ja paikka, tietty päivä, jolloin palaat takaisin. Tuot mukanasi sen, mitä olet kerännyt, hyvää tai pahaa. Täällä sinulla on mahdollisuus kuluttaa paha ja palata puhtaana…”

”Läsnäolosi on suurin siunaus, joka sinulla voi olla. Läsnäolo on pitänyt huolta koko ajan. Läsnäolo ensin. Läsnäolonne on voimakkaampi kuin kukaan ylösnousseista mestareista, sillä Läsnäolonne voi tehdä mitä tahansa puolestanne lain puitteissa, mutta ylösnousseiden mestareiden on ensin pyydettävä lupa.”

”Mahtava MINÄ OLEN Läsnäolo, pysy kanssani, ympäröi minut ja opasta minua ja kaikkia muita, jotka haluavat laillani saavuttaa päämäärän.”


Meta

Ylösnoussut leidimestari Meta palvelee viidennellä, parantamisen, tieteen ja totuuden säteellä. Hän on Sanat Kumaran ja hänen puolisonsa leidimestari Venuksen tytär. Sanat Kumaran tullessa auttamaan maaplaneettaa Meta tuli tämän kanssa. Meta palveli Atlantiksella parannustemppelissä. Viimeisessä inkarnaatiossaan hän eli Persiassa kaksoisliekkinsä ja heidän kolmen lapsensa kanssa. Meta ja hänen lapsensa kykenivät pitämään elämää yllä samassa fyysisessä kehossaan useita satoja vuosia ennen kuin he ylösnousivat siitä elämästään. Hänen miehensä ylösnousi eräästä seuraavasta elämästään.

Meta opettaa eetteritason retriiteissä parantamisen tiedettä ja kuinka käyttää valonsäteitä presipitaatioon (aineellistamiseen). Hän palveli viidennen säteen chohanin alaisuudessa ja tämän siirryttyä palvelussaan eteenpäin Metasta tuli viidennen säteen chohan useiksi tuhansiksi vuosiksi. Meta siis edelsi tuossa tehtävässä Hilarionia, joka on nykyinen viidennen säteen chohan.

Meta palvelee erityisesti lapsia. Hän auttaa mielellään vanhempia, joilla on ongelmia lastensa kanssa ja hän haluaa parantaa lasten mielet vahingollisilta vaikutuksilta. Hilarion on sanonut, että voimme pyytää Metaa ankkuroimaan parantavaa ajatusmuotoa ja tahrattoman käsitteen kristallia lastemme eeetterikehoihin. Meta pitää tietoisuudessaan yllä tahratonta, puhdasta käsitettä kaikille maan lapsille ja niille, jotka ovat tulossa.

Voimme pyytää Metalta myös Todellisuuden määritelmää, Totuuden selventämistä ja totuuden nimessä esitettyjen väärien käsitysten paljastamista.


Nicholas Roerich

Nicholas Roerich Omakuva

Nicholas Roerich (1874-1947) syntyi Pietarissa. Hän opiskeli sekä lakia että taiteita, ja taiteita hän opiskeli myös Pariisissa. Hän meni naimisiin 1901 Pietarissa ja sai vaimonsa Helenan kanssa kaksi lasta. Nicholas ja Helena ovat kaksoisliekkejä. He antoivat ylösnousseiden mestareiden, mm. El Moryan opetusta Agni Yoga -kirjojen kautta. Nicholas ylösnousi, kun taas Helena syntyi uudelleen.

1900-luvun alkuvaiheessa Roerichit matkustelivat niin Venäjällä kuin Euroopassakin. Vuonna 1918 he matkustivat Suomeen ja saatuaan kutsun Chicagon taideinstituutilta Roerichit matkustivat Yhdysvaltoihin.

Roerichin tauluja voi kuvailla vertauskuvallisiksi, mystisiksi, jopa profeetallisiksi. Monissa on upeita luontonäkymiä. Roerich sai innoitusta maalauksiinsa niin uskonnosta, historiasta kuin arkkitehtuuristakin.

Roerichit olivat kiinnostuneet idän kulttuureista ja filosofiasta. Vuonna 1924 he matkustivat Intiaan ja 1925 he lähtivät Keski-Aasian matkalle, joka kesti yli neljä vuotta. Matkan aikana Nicholas Roerich maalasi satoja maalauksia. Tällä matkalla Roerich löysi legendoja ja käsikirjoituksia, joissa kerrottiin Jeesuksen matkasta itään hänen niin sanottuina kadonneina vuosinaan kahdentoista ja kolmenkymmenen ikävuoden välillä.

Nicholas Roerichin saavutuksiin kuuluu Roerichin sopimuksen allekirjoittaminen 1935 (Pan-Amerikan liiton maiden edustajat). Sopimuksella velvoitettiin sotaa käyvät maat kunnioittamaan katedraaleja, yliopistoja, museoita ja kirjastoja maailman kulttuuriperinnön säilyttämiseksi. Roerich sai Nobelin rauhanpalkinnon 1929 ja 1935 pyrkimyksistään rauhan edistämiseen taiteen ja kulttuurin keinoin sekä taideaarteiden suojelemiseen sodan aikoina.

Ylösnoussut mestari Nicholas Roerich on sanonut lähettiläs Elizabeth Prophetin kautta: ”Olen kiitollinen voidessani puhua teille tänään ylösnousseiden mestareiden tasolta, jotta tietäisitte, että yksi keskuudestanne on siirtynyt tälle tasolle ja että te voitte saavuttaa saman. Älkää siis koskaan väsykö työhönne, joka on dharmanne, velvollisuutenne olla itsenne kokonaisvaltaisesti. Älkää koskaan turhautuko siitä, että teidät on ymmärretty väärin tai olette itse ennen aikaanne ymmärtämässä tähtiä, universumeja, vuoria ja kukan terälehtiä. Olen todellakin taistellut hyvän taistelun ja voittanut… Pyydän teitä, ylösnousseiden mestareiden cheelat, että sisällytätte nimeni dekreisiinne ja niiden johdantoihin, koska työskentelen läheisesti El Moryan, K.H:n ja D.K:n* sekä Lanellon kanssa. Työskentelen läheisesti heidän kanssaan kaikkien niiden saattamiseksi yhteen, jotka ovat pyhän tulen tiellä.”

* K.H. Koot Hoomi eli Kuthumi. D.K. Dwalj Kul


Padma Sambhava

Padma Sambhava on tiibetinbuddhalaisuuden perustaja ja hänen seuraajansa kunnioittavat häntä ”toisena Buddhana”. Nimi Padma Sambhava tarkoittaa ”Lootussyntyistä”. Hän oli johtava tutkija Nalandan luostariyliopistossa Intiassa 700-luvulla jKr. Hänellä oli sekä mystisiä kykyjä että paljon maallista tietoa taiteitten, kielten, arkkitehtuurin ja geotieteitten aloilta. Tiibetin kuningas kutsui hänet Tiibetiin noin vuonna 750, ja hän auttoi siellä buddhalaisuuden vakiinnuttamisessa ja sai aikaan suuren valaistuksen ajan Tiibetissä. Hänen ohjauksensa turvin buddhalaisia pyhiä kirjoituksia käännettiin tiibetiksi.

Ylösnoussut mestari Padma Sambhava antoi lähettiläs Elizabeth Clare Prophetille gurun manttelin ja nimen ”Guru Ma”, joka tarkoittaa Jumalalliselle Äidille omistautunutta opettajaa. Padma Sambhava itse on osa tiettyä Suuren Valkoisen Veljeskunnan gurulinjaa nimeltä Rubiinisäteen hierarkia. Linja alkaa Sanat Kumarasta ja kulkee Gautama Buddhan, Herra Maitreyan ja Jeesuksen Kristuksen kautta Padma Sambhavaan.

Padma Sambhavan mantra on Om Ah Hum Vajra Guru Padma Siddhi Hum, (Padma Sambhava, lootuksesta noussut, anna minulle tavalliset sekä korkeimmat saavutukset, Hum.) Tämä on mantra juuri tälle ajalle. Sillä voidaan luoda rauhaa ja harmoniaa, ja se on vastalääkettä myllerryksille ja hämmennykselle sekä pimeydelle.

Lähettiläs Elizabeth Prophetin kautta Padma Sambhava sanoi, että hän halusi opettaa meitä kahdesta syystä: jotta voisimme yhdistyä uudelleen Jumalan kanssa elämämme lopussa ylösnousemuksen rituaalissa ja jotta voisimme "kantaa valoa ja antaa valoa vapaasti" pelastaaksemme muita sieluja. "Te kaikki kykenette tähän. Kysymys kuuluu: Onko teillä tahtoa? Onko tämä korkein valintanne? Määrittelettekö näin elämänne tarkoituksen?"

Kehittääksemme sielun mahdollisuuksiamme, hän sanoi, että meidän täytyy ”... mennä yli kaunan.... Mikä valtava mahdollisuus jää käyttämättä, kun vihaa ei voiteta, kun kaunaa ei muunneta anteeksiannoksi ja rakkaudeksi ja kiitollisuudeksi annetuista armoista..... Vastalääkkeet alkavat eetterikehosta, mentaalikehosta. Vastalääkkeitä ovat hyvä huumori, hyvä ilo, hyvä myötätunto, hyvä rakkaus, hyvä oikeudenmukaisuus ja anteeksianto. Kaikki nämä asiat ovat vastalääkkeitä, jotka poistaisivat koko maailman synnit ja syövät, jotka piilevät syvällä psyykessä ja sitten syvällä elimissä.”

Padma Sambhava tiivisti kaikki nämä vastalääkkeet kahteen sanaan: antaminen ja palveleminen.


Padre Pio

Padre Pio

Padre Pio (1887-1968) oli kuuluisa italialainen munkki, jolla oli käsissään, jaloissaan ja kyljessään stigmat eli ristiinnaulitun Kristuksen haavat. Hänen syntymänimensä oli Francesco Forgione. Viisitoistavuotiaana hän pääsi fransiskaanimunkkien kapusiiniluostariin ja 1910 hänestä tuli pappi. Ensimmäisen maailmansodan aikana hän palveli lääkintäjoukoissa, mutta joutui lopettamaan huonon terveytensä takia.

Padre Piota pidetään ensimmäisenä katolisena pappina, jolla oli stigmat. Padre Piolla oli myös henkisiä lahjoja, kuten selvänäköisyys, kääntymys, henkien erottelukyky, näyt, kyky olla kahdessa paikassa yhtä aikaa, parantaminen ja profetoiminen. Padre Pion sanotaan kertoneen häntä tapaamaan tulleelle vasta vihitylle puolalaiselle papille, että tästä tulisi jonain päivänä paavi, ja tästä tulikin aikanaan paavi Johannes Paavali II.

Padre Pio on kuuluisa etevyydestään rippi-isänä. Hänellä oli lahja ”lukea sydämiä” eli kuulematta sanaakaan syntien tunnustajalta hän kykeni näkemään tämän sydämeen ja tietämään tämän synnit. Koska Padre Pio kykeni olemaan kahdessa paikassa yhtäaikaa, hän joskus ilmestyi lohduttamaan sairaita tai kuulemaan synnintunnustuksen jopa Roomassa asti asunnostaan lähtemättä.

Seuraavat tarinat on kirjailija Stuart Holroyd kirjoittanut Padre Piosta: Ensimmäisen maailmansodan aikaan eräs italialainen kenraali oli itsemurhan partaalla useiden tappioiden jälkeen. Munkki ilmestyi hänen telttaansa ja sanoi: ”Se olisi hölmö teko.” Munkki poistui. Vasta myöhemmin kenraali sai tietää Padre Piosta ja käydessään tämän luostarissa hän tunnisti tämän siksi munkiksi, joka oli pelastanut hänen henkensä.

Toinen tarina kertoo toisen maailmansodanaikaisesta lentäjästä, joka hyppäsi laskuvarjolla koneen sytyttyä tuleen. Laskuvarjo ei auennut, mutta hän laskeutui ihmeellisesti maahan loukkaantumatta. Lentäjä sanoi, että munkki oli ottanut hänet syliinsä ja kantanut hänet lempeästi alas maahan. Hänen äitinsä oli arvannut munkin olleen Padre Pio, sillä hän oli rukoillut tätä kovasti. Kun äiti näytti kuvan Padre Piosta pojalleen, tämä tunnisti munkin samaksi, joka oli pelastanut hänet. Kun lentäjä myöhemmin meni kiittämään Padre Pioa, tämä sanoi, ettei se ollut ainut kerta, kun hän oli pelastanut lentäjän, vaan hän oli myös kerran auttanut lentokonetta liukumaan turvallisesti maahan, kun siihen oli osunut. Tästä tapauksesta ei Padre Pio mitenkään voinut tavalliseen tapaan tietää, sillä se oli tapahtunut vain jonkin aikaa aiemmin.

Ylösnoussut mestari Clara Louise ilmoitti 1975, että Padre Pio on ylösnoussut mestari. Häneltä voi rukoilla erityisesti parantumista.


Pallas Athena

Pallas Athenan patsas Wienissä

Pallas Athena oli ylipapitar Totuuden Temppelissä Atlantiksella. Myöhemmin tuo temppeli ja sen liekki siirrettiin Atlantikselta Kreikkaan ja siellä Pallas Athena piti yllä totuuden Äitiliekkiä. Delfoissa hän johti temppelineitsyitä ja oraakkeleita, jotka olivat jumalten ja jumalattarien lähettiläitä puhuen lain viisaudesta ja totuudesta ajan ihmisille.

Pallas Athena on Maha Chohanin, Pyhän Hengen edustajan, kaksoisliekki. Hän on yksi Karman Neuvoston jäsenistä edustaen viidettä sädettä. Pallas Athena on yksi tärkeimmistä jumalolennoista Kreikan mytologiassa. Hänet tunnetaan Minervana roomalaisessa mytologiassa.

Kreetan saaren yllä eetteritasolla on Totuuden Temppeli, josta käsin Pallas Athena palvelee ihmiskuntaa. Hän pitää yllä Jumalan rakkauden totuutta. Hän työskentelee Hilarionin ja muiden parantamisen ja vihreän säteen mestareiden kanssa. Unen aikana sielut voivat hienommissa kehoissaan oppia Totuuden Temppelissä musiikista, matematiikasta, parantamisen tieteestä, kosmisesta laista, jumalallisesta geometriasta ja alkemian ja presipitaation laeista. Tämän retriitin mestareiden ohjauksessa ovat opiskelleet monet, joilla on antaa korkeampaa ymmärrystä näistä asioista.

Kun palvelet ylösnousseita mestareita, voit kutsua Pallas Athenaa ja hänen totuuden joukkojaan kulkemaan edelläsi ja sitomaan totuutta vastustavat voimat.


Phylos Tiibetiläinen

Phylos Tiibetiläinen ylösnousi 1989. Sitä ennen hän työskenteli 1800-luvulta alkaen sisäisiltä tasoilta käsin ylösnousemattomana adeptina. Hän saneli kirjan nimeltä A Dweller on Two Planets (Kahden planeetan asukas) kirjurilleen Frederick S. Oliverille. Kirja julkaistiin 1899. Sen esipuheessa Phylos kutsuu itseään ”Teokristilliseksi opiskelijaksi ja okkultistiseksi adeptiksi.”

Kirja jakaantuu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa Phylos kuvaa elämäänsä Atlantiksella henkilönä nimeltä Zailm Numinos ja tuon elämän karman merkintöjä. Toisessa osassa kuvataan Phyloksen elämää Walter Pierson -nimisenä amerikkalaisena kullankaivanjana. Tuossa elämässä hän kohtasi Atlantiksella tekemänsä karman ja hänet vihittiin sisäisiin mysteereihin ja hänelle annettiin näky hänen menneisyydestään ja tulevaisuudestaan. Kolmannessa osassa kerrotaan joistakin Phyloksen elämistä ennen kuin hän ruumiillistui Zailmina ja selitetään syitä siihen, miksi Atlantis upposi. Hän toivoi, että kirjan lukijat oppisivat hänen virheistään.

Näin Phylos on sanonut lähettiläs Elizabeth Prophetin kautta:

”Näkisitpä itsesi jokaisessa elävässä olennossa, joka kärsii. Tietäkää, että niin kauan kuin elämä kärsii, osa teistä kärsii tuon elämän kanssa, sillä Jumala on yksi. Niin kuin kirjani lehdet ovat luovuttaneet paljon syvällistä opetusta sanansaattajan kautta, ymmärtäkää, että kuljettava tie on jokaisen kohtaamanne ilon ja jokaisen surun arvoinen…

Ja jotkut teistä ovat tänä päivänä löytäneet jalanjälkenne, jotka ovat jääneet hiekkaan, joka on nyt meren pohjassa. Kuinka vahvat ovatkaan karman jalanjäljet! Vielä vahvempia ovat sankaruuden ja kristillisten tekojen jalanjäljet! Vahvoja ovat kunnian jalanjäljet, mustia ovat vilpin, petoksen jäljet…

Siunatut sydämet, löytäkää Olemisen totuus itsestänne. Etsikää toisia, joilla on tuo Olemisen totuus. Ja varokaa, sillä epäjumalanpalvelus on lihallisen mielen sairaus. Useimmat ihmiset henkisellä polulla ja sen ulkopuolella ovat epäjumalanpalvelijoita itseään kohtaan. He ovat varsin tyytyväisiä vähäiseen tietoonsa ja vielä vähäisempään saavutukseensa, jota he pitävät suurena.”


Portia

Leidimestari Portia

Portia on Saint Germainin kaksoisliekki. Hän palvelee seitsemännellä säteellä. Portia on Karman Neuvoston jäsen ja siinä roolissaan hän pitää yllä Maan kehitysten puolesta oikeudenmukaisuuden ja mahdollisuuden liekkiä.

Portia ylösnousi jo hyvin kauan sitten. Hän on ylläpitänyt tasapainoa Saint Germainille tämän elämien aikana. Portian läsnäolon voi vetää puoleensa Franz Lisztin Rákóczi marssin eli Unkarilaisen marssin musiikilla. Portialla on retriitti Ghanan yllä.


Rex ja Nada, Bob ja Pearl

Rex, Nada, Bob ja Pearl elivät 1900-luvulla. He ovat ylösnoussut-mestari-nuorisoa eli ylösnousemuspolulle omistautunutta ylösnousseiden mestareiden sponsoroimaa nuorisoa. Heidän ohjaajinaan toimivat Suuri Jumalallinen ohjaaja, Saint Germain, leidimestari Leto ja lähettiläät Godfre ja Lotus. Nyt ylösnousseina mestareina he palvelevat maailman nuorisoa. Kolminaisliekistä Rex pitää yllä keltaista liekkiä, Nada vaaleanpunaista, Bob sinistä ja Pearl valkoista.

Rex ja Nada olivat sisaruksia, Daniel ja Nada Raybornin lapsia. Samoin Bob ja Pearl olivat sisaruksia. Saint Germain ilmoitti heille, että Rex ja Pearl olivat kaksoisliekkejä ja samoin Bob ja Nada.

Rex oli ollut aiemmin totuuden opettaja sekä johtajana maailman suurten valtioiden armeijoissa, kuten Kreikassa, Englannissa, Ranskassa ja Amerikassa. Hän oli myös ollut kuuluisa tiedemies ja palvellut viidennellä säteellä.

Pearl oli yksi Vestan neitsyistä Valon Temppelissä Atlantiksella ja hän menetti henkensä kapinallisten hävittäessä temppelin. Hän on monissa elämissään opettanut totuutta.

Nada oli mogulikeisari Intiassa. Hänen hallitessaan kansoja yhdistyi ja kulttuuri kukoisti sen suuren rakkauden vaikutuksesta, jota hän laajensi sydämestään. Hän oli myös ylipapitar Egyptissä ja arabialaisen sheikin lapsi. Nadan satoja elämiä tällä planeetalla on leimannut hänen kaipuunsa valoon.

Bob palveli ansiokkaasti Amerikan vallankumouksen aikaan George Washingtonin alaisuudessa.

Yhdessä Rex, Nada, Bob ja Pearl olivat ruumiillistuneina Henokin aikaan. Rexin mukaan he olivat mukana kivittämässä Henokia, joka rukoili heidän puolestaan eikä jättänyt heitä, vaan hänestä tuli heidän tukijansa elämästä toiseen ja he saivat häneltä vihkimyksiä. He kulkivat fyysisellä oktaavilla tulen koetuksen läpi, joka kuvataan Danielin kirjan kolmannessa luvussa. Kuningas Nebukadnessar haluaa kolmen miehen palvelevan hänen jumaliaan ja kultaista patsasta, mihin he eivät suostu, ja niin heidät heitetään tuliseen pätsiin. He eivät vahingoitu ja heidän keskellään nähdään neljäskin mies, joka näyttää jumalolennolta (Dan. 3.). Rexin mukaan hän oli tuo neljäs Läsnäolonsa kanssa mukana ollut ja muut kolme olivat Bob, Pearl ja Nada. Heitä oli vuosisatojen ajan valmisteltu tähän vihkimykseen sekä sisäisillä tasoilla että ruumiillistumien aikana, jotta maan muistiinmerkintöihin ja pyhiin kirjoihin jää merkintä pyhän tulen ja fyysisen tulen vihkimyksestä.

Kaikkien saavutustensa ansiosta näiden nuorten oli mahdollista tehdä fyysinen ylösnousemus, mikä yleensä ottaen on poikkeus sääntöön. He palvelevat erityisesti lapsia, nuorisoa ja koulutusta. Heidän olinpaikkansa on Jumalallisen Äidin retriitti Royal Teton Ranchin yläpuolella.


Ruth Hawkins

Ruth Hawkins

Ruth Hawkins eli viimeisen inkarnaationsa Yhdysvalloissa (1907-1995). Tämä leidimestari on Paul Venetsialaisen kaksoisliekki. Hänen polkunsa mestareiden opetusten parissa kulki I AM -liikkeen ja Bridge to Freedom -liikkeen kautta Summit Lighthousen pariin. Hän piti yllä tahratonta käsitettä kaikelle elämälle eikä hän puhunut kenestäkään epäystävälliseen sävyyn. Hänen ystävänsä mukaan vaikutti siltä, ettei hän nähnyt ihmisissä mitään kielteistä.

Ruth oli taiteilija ja omistautunut kauneudelle ja totuudelle. Hän teki useita muotokuvia ylösnousseista mestareista. Mark Prophet sanoi hänelle, että hän tekisi ylösnousemuksensa, jos hän jatkaisi maalaamista. Ruth oli kaunis, huoliteltu ja hyvin pukeutunut.

Kerran Ruth vietti ystävänsä kanssa aikaa Pariisissa. Heidän matkustaessaan siellä metrossa eräs köyhänoloinen nainen noin kahdeksanvuotiaan poikansa kanssa ei mahtunut istumaan. Ruth kehotti poikaa istumaan syliinsä. Poika teki niin ja Ruth katsoi häntä suoraan ja sanoi hänelle, kuinka kaunis ja erityinen poika oli ja että hän oli Jumalan lapsi. Poika hymyili Ruthille. Kun Ruth poistui metrosta ystävänsä kanssa, hän ei maininnut mitään pojan nuhruisuudesta tai likaisista vaatteista. Sen sijaan hän sanoi: ”Eikö hän ollutkin kaunein koskaan näkemäsi lapsi?”

Ruth kävi Pariisissa ystävänsä kanssa katedraaleissa ja rukoili Pariisin puolesta. He tekivät paljon violettiliekkidekreitä, sillä heistä tuntui, että kaupungissa oli paljon kovuutta, jota pehmentämään violettiliekkiä tarvittiin, jotta ihmiset hyväksyisivät valon. Ruth myös puhui taiteilijoiden kanssa taiteesta ja näytti heille MINÄ OLEN Läsnäolon kaaviokuvan ja kuvia mestareista. Aina tilaisuuden tullen Ruth antoi pieniä kaaviokuvia ihmisille. Lopulta hänen lähtiessään Pariisista monilla taiteilijoilla oli kaaviokuva maalaustelineellään.

Ruth ankkuroi maan päällä Paul Venetsialaisen liekkiä. Paulin mukaan hän kantoi yksin Paulin rakkauden säteen soihtua. Ruthin ylösnoustua Paul Venetsialainen on pyytänyt meitä kutakin kantamaan yhtä tuon rakkauden soihdun liekeistä. Voimme pyytää Ruth Hawkinsia ja Paul Venetsialaista voimistamaan rakkautta ihmisten sydämissä, etenkin nuorten sydämissä.


Suuri Jumalallinen Ohjaaja

Suuri Jumalallinen Ohjaaja

Suuri Jumalallinen Ohjaaja (The Great Divine Director) on kosminen olento, joka on sponsoroinut Eurooppaa tuhansien vuosien ajan. Hän on Saint Germainin ja monien muiden mestareiden opettaja, kuten El Moryan ja Jeesuksen. Hän palvelee muun muassa Karman Neuvostossa. Franz Lisztin ”Rakoczi marssi” eli ”Unkarilainen marssi” on hänen kausaalikehonsa innoittama.

Ennen kuin Atlantis upposi Suuri Jumalallinen Ohjaaja pyysi muutamia uskollisia pappeja, mukaan lukien Saint Germainin, kuljettamaan vapauden liekin turvaan Karpaattien vuoristoon Transilvaniaan. Myöhemmin hän perusti unkarilaisen aattelissuvun nimeltä Rákóczi. Koska hän näin on yhteydessä tuohon sukuun, häntä kutsutaan myös Mestari R:ksi, jolloin R viittaa Rákócziin.

Transilvaniassa on Suuren Jumalallisen Ohjaajan retriitti eetteritasolla, Rákóczi kartano, joka oli aiemmin myös fyysisellä tasolla. Hänellä on myös keskus Valon luolassa, Intiassa. Häneltä voit rukoilla jumalallista ohjausta ja jumalallisen suunnitelmasi ymmärtämistä.


Theosophia

Theosophia on virka hierarkiassa ja tällä hetkellä tuossa virassa on ylösnoussut mestari, joka ylösnousi elämästään Mary Baker Eddyna (1821-1910). Atlantiksella hän palveli Valaistuksen temppelissä. Jeesuksen aikoihin hän oli Betanian Maria, Martan ja Lasaruksen sisar. Sen jälkeen hänellä oli useita elämiä ennen hänen elämäänsä Mary Baker Eddyna.

Mary Baker Eddy perusti Kristillinen tiede -liikkeen (Christian Science) 1800-luvun jälkipuoliskolla. Hän opetti, kuinka Jeesus oli ihmisen Poika ja että hän ilmensi Kristusta ja näytti meille esimerkin, jota seurata. Hänen mukaansa Jeesuksen parannustyöt näyttivät toteen henkisen lain. Mary Baker Eddyllä oli yllään voimakas parantamisen mantteli. Hän joutui kohtaamaan monia haasteita niin heikon terveytensä voittamiseksi kuin myös tiedotusvälineitten hyökkäysten ja oikeudellisten asioiden sekä perinteisen uskonnon vastustuksen takia. Hän ylösnousi kolmekymmentä vuotta tuolle puolen siirtymisensä jälkeen.

Theosophia opettaa, kuinka soveltaa päivittäisessä elämässä käytännöllisesti Kristuksen viisautta. Hän opettaa myös eheyttä, parantamista ja tahrattoman käsitteen tiedettä. Näin Theosophia on sanonut Elizabeth Prophetin kautta:

”’Minä olen tie, totuus ja elämä.’ Tuossa siunatussa mantrassa on ymmärrys siitä, että Kristus valona on tie – tie ulos kaikesta inhimillisestä riidasta ja erehdyksestä ja kaikesta siitä, mikä on irrallaan Todellisuudesta. Ja olemisen totuus on, että Jumala parantaa. Jumala yhdistää tietoisuuden ja aineen sopusoinnun. Jumala on suuri parantava Henki tässä ajassa.”


Pyhä Jeesus-lapsen Teresa (Lisieux’n Teresa)

Lisieux'n Teresan kuva Venetsiasta

Marie-Francoise-Thérèse Martin syntyi 2.1.1873 Ranskassa. Hän tahtoi niin kiihkeästi päästä luostariin, että hän neljätoistavuotiaana pyhiinvaellusmatkalla isänsä kanssa Roomassa pyysi paavilta lupaa päästä Carmelin luostariin viidentoista ikäisenä. Paavi lupasi, jos se suinkin olisi Jumalan tahto. Niin sitten kävi ja 9.4.1888 hän pääsi Carmelin luostariin ja otti nimen Jeesus-lapsen ja Pyhien kasvojen Teresa.Teresa halusi, että ihmiset rakastaisivat Jumalaa, kuten hän, ja hän halusi opettaa sieluille oman ”pienen tiensä” – ”henkisen lapsuuden, luottamuksen ja täyden antaumuksen tien”. Teresa tunnetaan erityisesti hänen sanoistaan ”haluan käyttää taivaassa oloni tehden hyvää maan päällä” ja ”kuolemani jälkeen lähetän ruususateen.”

Teresa menehtyi vain 27-vuotiaana 1897 ja ylösnousi. Viimeisten kahden vuoden aikana Teresa pyynnöstä kirjoitti omasta lapsuudestaan ja uskonelämästään. Kirjoitukset julkaistiin hänen kuolemansa jälkeen nimellä Histoire d’une Ame, joka on käännetty englanniksi nimellä The Story of a Soul (Sielun tarina).

Vain vajaat 28 vuotta myöhemmin Teresa julistettiin pyhimykseksi lukuisten parantumisien, kääntymysten ja väliintulojen ansiosta. Hän on ulkomaiden lähetystyön suojelija ja kaiken Venäjän hyväksi tehtävän työn suojelija.

Teresa oli kuuliainen ja rakastettava, mutta hänelläkin oli haasteita. Hän kirjoitti, kuinka eräs sisar luostarissa ärsytti häntä kaikessa niin luonteellaan, sanoillaan kuin tavoillaankin, vaikka tämä olikin pyhä uskovainen, joka kenties hyvinkin miellytti Jumalaa. Teresa halusi päihittää tunteensa teoillaan ja niinpä hän toimi tuon sisaren kanssa, kuin tämä olisi joku, jota hän eniten rakasti. Rukoilemisen lisäksi Teresa palveli tuota sisarta ja jos hän olisi halunnut väittää tälle vastaan, hän vain hymyili ja vaihtoi puheenaihetta. Eikä tuo henkilö koskaan tiennyt Teresan sisäisistä kamppailuista.


Valonruusu (Rose of Light)

Valonruusu piti yllä rakkauden tulta parantavan rakkauden alttarilla Atlantiksella. Hän hoiti meditaatiopuutarhaa ja -pyhäkköä, jotka oli omistettu sielun jumalallisen suunnitelman avautumiselle. Puutarhat olivat täynnä ruusuja. Valonruusu rukoili lakkaamatta niiden sielujen puolesta, jotka olivat Jumalan Poikia ja Tyttäriä ja joiden oli aika tulla maailmasta kulkeakseen polulla, ja hänen rukouksensa auttoivat monia. Hän palveli juuri ennen Atlantiksen uppoamista, jolloin rappio ja myllerrys vallitsivat ja valon polkua oli yhtä lailla vaikea seurata kuin nykyään. Tuon elämänsä jälkeen Valonruusu ylösnousi. Hänen kokemuksensa antoivat hänelle mahdollisuuden avata sydämensä ruusun.

Valonruusu auttaa sydämen toiminnan kehittämisessä, sydämen ruusun avaamisessa. Voimme pyytää häntä korjaamaan kaikki mahdolliset murtumat eetterikehossamme. Oman Jumal-Läsnäolomme ja Kristusminämme magneetin kautta voimme pyytää Valonruusua täyttämään sydämemme hänen rakkauden ja puhtauden kertymällään. Valonruusulta voi pyytää kykyä erottaa totuus sydämen avulla, mikä auttaa valmistautumaan Herra Maitreyan vihkimyksiin sydänchakran hallinnan saavuttamiseksi.