Paul Venetsialainen

feature-paul-the-venetian-

PAUL VENETSIALAINEN, RAKKAUDEN KOLMANNEN SÄTEEN CHOHAN

Paul Venetsialainen on kolmannen säteen jumalallisen rakkauden chohan. Hän on eetteritasolla sijaitsevan Chateau de Liberte -retriitin hierarkki. Retriitti sijaitsee eetteritasolla Etelä-Ranskassa Rhone-joen yllä.

Paul Venetsialainen on lähes kaksi metriä pitkä majesteettinen olento. Hänellä on vilpittömät kasvot, syvän siniset silmät ja kullanväriset laineilla olevat hiukset. Hän pukeutuu yleensä smaragdinvihreään samettiin. Hän on syntyjään Venukselta, jonka asukkaat ovat Liekin mestareita, jotka säteilevät ympärilleen harmoniaa ja jumalallista rakkautta. Paulille on siis luontaista kauneus, rakastettavuus, diplomatia ja tahdikkuus. Hänen melodinen ja ystävällinen äänensä tuo lohtua ja rauhaa kaikille, jotka ovat hänen Läsnäolossaan. 

Ylösnoussut mestari Paul Venetsialainen on suuri rakkauden polun opettaja. Hän on omistautunut kauneudelle, sielun täydellistymiselle myötätunnon, kärsivällisyyden, ymmärryksen ja itsekurin kautta sekä sydämen intuitiivisten ja luovien ominaisuuksien kehittämiselle uhrautumisen, epäitsekkyyden ja antautumisen alkemian kautta.

Hän vastaa sydänchakran vihkimyksistä ja kouluttaa meitä henkien erottelukyvyn lahjassa - taidossa erottaa toisistaan hyvä ja paha, valo ja varjo sekä kaikkien kauneuden luomustemme hienovaraiset vivahteet. Erottelukyky on todellista sisäistä herkkyyttä toisiamme kohtaan.

Paul tukee ylösnousseiden mestareiden kauneuden ja totuuden kulttuuria aikakaudellamme ja työskentelee kaikkien taiteilijoiden, muusikoiden, arkkitehtien, suunnittelijoiden ja käsityöläisten kanssa, jotka haluavat synnyttää tuota kulttuuria ihmiskunnan hyväksi. Ylösnousseiden mestareiden valon ja kauneuden kulttuuri on kultaisen ajan pyramidin kulmakivi. Ylösnousseet mestarit ovat huomauttaneet, että kulttuurin kautta – musiikki, näyttämötaide, arkkitehtuuri ja taide – ihmiskunta tulee vastaamaan henkisiin totuuksiin ja Suuren Valkoisen Veljeskunnan opetuksiin.

Paul the Venetian’s keynote is I Love You Truly, by Carrie Jacobs-Bond.

Paul Venetsialaisen tunnussävel on Carrie Jacobs-Bondin I Love You Truly.

Paul Venetsialaisen kaksoisliekki Ruth Hawkins

Paul Venetsialaisen kaksoisliekki on ylösnoussut leidimestari Ruth Hawkins, Kauneuden jumalatar. Hän saavutti ylösnousemuksensa 88 vuoden iässä vuonna 1995 ja palvelee Auringon Temppelissä yhdessä Paulin kanssa.

Paul Venetsialainen, rakkauden kolmannen säteen mestari.

Paul Venetsialainen – taiteilija.

Paul Venetsialainen on jumalainen taiteilija, joka antaa suurenmoisten taideteostensa kautta jokaiselle sielulle tämän yksilöllisen Kristuskuvan. Hän valmistaa sieluja rakkauden kurinpidon kautta Pyhän Sydämen ja Elämän Puun vihkimyksiin: ”Opi rakastamaan hyvin tekemistä ja sinä onnistut!”

Vihkimys: sydänchakra

Pyhän Hengen lahja: henkien erottelukyky

Retriitti: Chateau de Liberte, Etelä-Ranska ja Auringon Temppeli

Manhattanin yllä, New York, USA

Väri: vaaleanpunainen, roosa

Tunnussävel: I Love You Truly (Carrie Jacobs-Bond)

Jalokivi: rubiini, timantti, granaatti, ruusukvartsi, vaaleanpunainen berylli

Ominaisuus: rakkaus, luovuus, kauneus

Viikonpäivä: maanantai

Pieni rukous: Opasta minua rakkauden laissa ja anna minulle kaava sydämessäni olevan rakkauden liekin voitolle.

 

Paul Venetsialaisen inkarnaatioita

Atlantiksen aikoihin Paul palveli hallinnossa kulttuuriasioiden johtajana. Ennen mantereen vajoamista hän perusti Peruun vapauden liekin keskittymän, joka antoi alkusysäyksen inkojen sivilisaation kulttuurille, kauneudelle ja vauraudelle.

Myöhemmin hän inkarnoitui Egyptiin esoteerisen arkkitehtuurin mestariksi ja työskenteli läheisesti El Moryan kanssa, joka oli tuohon aikaan mestarimuurari.

Hänen viimeinen inkarnaationsa oli Paolo Veronese, joka on yksi 1500-luvun venetsialaisen koulukunnan keskeisistä taidemaalareista.

Paul Venetsialainen teki ylösnousemuksensa Chateau De Libertessä huhtikuun 19. päivänä vuonna 1588.

Herätä sisäinen valosi ja muuta itsesi ja maailmasi

Käytä Puhutun Sanan Tiedettä luodaksesi yhteyden Paul Venetsialaiseen, jotta voit laajentaa rakkauden liekkiä sydämessäsi.

Voit rukoilla Paul Venetsialaista auttamaan sinua sydänchakrasi ja sydämen kolminaisliekin kehittämisessä ja kristustietoisuuden kuvan synnyttämisessä elämääsi. Pyydä häntä tukemaan Vesimiehen ajan todellista taidetta ja suojelemaan ja ohjaamaan kaikenlaisia taiteilijoita näiden pyrkiessä synnyttämään kristustietoisuutta.

Tämän rukouksen avulla voit laajentaa sydämen tulta. Rukous lausutaan kolmen kerrannaisilla ja voimakkaasti visualisoimalla sydämen liekki lähettämässä valonsäteitä maailmaan.

MINÄ OLEN sydämen valo
Olemuksen pimeydessä loistan
Kaiken muutan Kristusmielen
Kultaiseksi aarteeksi.

MINÄ OLEN ja heijastan
Rakkauteni maailmaan
Pyyhkiäkseni pois kaikki erheet
Ja murtaakseni kaikki esteet.
MINÄ OLEN äärettömän
rakkauden voima
Joka voimistuu kunnes se on voittoisa
Maailman ääriin asti.

”Vastaanota siunattu Paul Venetsialainen ja anna hänen ohjata sinua sisäisen näkemyksen ja rakkauden käskyjen kautta, kun hän suo sydämen valtaistuimelta luovia tulia ja sielun halua luovuuteen” -Djwal Kul, meditaatiosta The Hidden Chamber of the Heart (Sydämen Salainen Kammio).