Kaksoisliekit

Kaksoisliekit ja muut ihmissuhteet

Yksi merkittävimmistä päätöksistä elämässä liittyy kumppanin valintaan. Mietimmekö koskaan syvällisemmin, mikä meitä vetää tuota toista ihmistä kohtaan? Taustalla saattaa olla henkisempiä syitä, joita tässä kirjoituksessa tarkastellaan.

Kaksoisliekki

Kaksoisliekki on ikään kuin toinen puoliskosi, sillä aikasi alussa sinut luotiin yhdessä kaksoisliekkisi kanssa samasta valkotulen sfääristä. Niin kuin olemuksenne myös tehtävänne on ainutlaatuinen eikä kukaan voi tehdä sitä puolestanne. Tulitte yhdessä maailmaan kehittymään, mutta jossain vaiheessa sotkeuduitte karmaan toisten ihmisten kanssa ja erkaannuitte. Teillä voi olla myös keskinäistä karmaa.

Tällä hetkellä kaksoisliekkisi saattaa olla jo ylösnoussut. Ylösnousseena mestarina hän voi auttaa sinua suuresti. Hän voi olla myös nykyinen aviopuolisosi, mutta et ehkä ole tunnistanut häntä kaksoisliekiksesi. Joskus ihminen tunnistaa kaksoisliekkinsä hitaasti ajan kuluessa, joskus välittömästi. Kaksoisliekki voi myös olla joku sinua niin paljon vanhempi tai nuorempi, ettei intiimi ihmissuhde ole mahdollinen tässä elämässä.

Karma on se, mikä erottaa kaksoisliekistä. Voi olla, että ensin on hoidettava tietyt karman velvoitteet ennen kuin voi kohdata kaksoisliekkinsä. Voi myös olla, että tämän elämän jumalalliseen suunnitelmaan ei kuulu kaksoisliekin mukanaolo. Myös eheyden puute voi pitää erossa kaksoisliekistä.

Sen sijaan, että etsisimme kaksoisliekkiä, jotta hän täydentäisi meitä, kannattaakin tavoitella omaa eheyttään, sillä mitä eheämpiä olemme, sitä paremmin vedämme kaksoisliekkiä puoleemme. On hyvä kysyä, mitä annettavaa meillä on kaksoisliekillemme. Voimme kehittää itsessämme niitä ominaisuuksia, joita toivoisimme puolisollamme olevan. Jos olet naimisissa, kohtele nykyistä puolisoasi kuin hän olisi kaksoisliekkisi, sillä tuntemasi rakkaus välittyy kaksoisliekillesi, oli hän sitten vieressäsi tai jossakin muualla, koska teillä on sisäinen yhteys.

Elizabeth Clare Prophet sanoo näin kaksoisliekkien välisestä rakkaudesta: ”Tällainen kaksoisliekkirakkaus kantaa mukanaan voimaa, jonka voi muuntaa hedelmälliseksi toiminnaksi ja muiden palvelemiseksi. Jos olet kaksoisliekkisi kanssa tässä elämässä, teillä on mahdollisuus laajentaa liittonne siunausta. Teillä on suurta rakkautta jaettavananne ja sen lisäksi maailmankaikkeuden luovaa energiaa ja voimaa. Voitte mietiskellä minkälaisen mahtavan luomuksen tuotatte asetettavaksi ihmiskunnan alttarille, niin että koko ihmisrotu ylenisi rakkautenne voimasta. Tämä viime kädessä on syy siihen, miksi Jumala teidät kaksoisliekeiksi loi.”[1]

Kaksoisliekki artikkeli TSL tietosanakirjassa.

Sielukumppani

Kaksoisliekkisuhteen sijaan omaan elämänsuunnitelmaan saattaakin kuulua avioliitto sukulaissielun eli sielukumppanin kanssa. Sielukumppani on henkilö, jonka kanssa on yhteinen tehtävä tässä elämässä ja jonka kanssa tulee yleensä hyvin toimeen. Suhde voi olla hyvin kaunis ja toimiva. Sielukumppanit saattavat työskennellä samalla alalla tai harrastaa samoja mielenkiinnon kohteita. Heidän koko perheensä saattaa olla musikaalinen tai ilmentää jotakin muuta yhteistä. Sielukumppaneita voi löytyä myös ystävistä tai työtovereista.

Elizabeth Prophetin mukaan: ”He tulevat yhteen koska tasapainottavat samanlaista karmaa, kehittävät samoja ominaisuuksia ja ovat usein toisiaan täydentäviä. He ovat kumppaneita matkakumppanuuden merkityksessä, hyvin samanlaisia ja yhteensopivia, koska heidän sielunkehityksensä on tasoltaan yhtäläistä. Sielukumppanien avioliitossa pari työskentelee usein yhdessä ja tarjoaa toisilleen keskinäistä palvelua, tasapainottaa karmaa ja täyttää elämänsä tarkoitusta.”[2]

Karmallinen kumppani

Joskus joku menee naimisiin jonkun kanssa jonkin selittämättömän vetovoiman takia. Tuo vetovoima saattaa olla karma. Jokin aiemmassa elämässä tehty vääryys on joskus sovitettava läheisessä ihmissuhteessa. Suhteessa voi olla vaikeuksia, mutta nämäkin vaikeudet voidaan voittaa ja saavuttaa harmonia. Karmallisessa suhteessa saattaa kokea yksinäisyyttä tai tyhjyyttä.

Kun karma tulee selvitetyksi, suhde saattaa päättyä. Toisaalta kun karmaa on saatu tasapainotettua, suhteeseen voi tulla sopusointua ja rakkaus voi syventyä. On tärkeää harkita tarkkaan ja pyytää Jumalan ohjausta, jos eroaikeet tulevat mieleen, etenkin jos on lapsia huollettavana.

Kun Elizabeth Prophetilta kysyttiin, ”mistä tietää, milloin jossakin suhteessa oma karmallinen osuus on suoritettu loppuun?” hän vastasi: ”Suhde voi päätyä ratkaisuunsa. Se voi käydä läpi koko sävelasteikon – kiihkeästä rakkaussuhteesta kiihkeään riitelyyn, mahdollisesti kiihkeään viha-rakkaus-suhteeseen – tästä voidaan saapua rauhan tilaan ja keskinäiseen jakamiseen ja palveluun. Tai sitten päädytään kohtaan, jossa suhteella ei näytä olevan enää tarkoitusta. Silloin on ihan sopivaa saattaa suhde päätökseen.”[3]

Vaikka toiseen ihmiseen tuntee kummaa vetovoimaa, ei tämä aina tarkoita sitä, että olisi syytä ryhtyä tiiviimpään suhteeseen. Elizabeth Prophetin mukaan: ”Sinulla saattaa olla vain muutaman kuukauden verran karmaa työstettävänä tämän henkilön kanssa. Voit tehdä hänelle minkä tahansa palveluksen, johon tunnet pakottavaa tarvetta elämän tiellä, mutta sinun ei tarvitse kietoutua suhteeseen, jossa tulet kaltoin kohdelluksi tai joka haittaa henkistä kasvuasi.”[4]

Kirja kaksoisliekeistä, sielukumppaneista ja karmallisista kumppaneista sekä paljon muuta

Kirjassa Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet Elizabeth Prophet käy syvällisesti läpi kaksoisliekkien, sielukumppaneiden ja karmallisten kumppaneiden suhteita. Mukana on myös henkinen näkökulma seksuaalisuuteen ja avioliittoon. Kirjassa kuvataan myös joitakin tosielämän kokemuksia kaksoisliekkien, sielukumppanien ja karmallisten kumppanien välillä. Kirjasta voi myös lukea Elizabeth Prophetin kiinnostavia vastauksia erilaisiin yleisön esittämiin kysymyksiin koskien kirjan aiheita.

Myös kirjassa Karma ja jälleensyntyminen kuvataan sivuilla 85-101 näitä erilaisia suhteita.

Elizabeth Clare Prophetin englanninkielinen luento kaksoisliekeistä: Twin Flames in Love

Viitteet

[1.] Elizabeth Clare Prophet, Löydä korkeamman rakkauden ulottuvuudet: henkinen opas rakkauteen, seksiin ja ihmissuhteisiin. Helsinki: Lumina Osk., 2018, s. 42.

[2] Ed. teos, s. 47.

[3] Ed. teos, s. 110.

[4] Elizabeth Clare Prophet ja Patricia R. Spadaro, Karma ja jälleensyntyminen: vapaudu menneisyydestäsi, muuta tulevaisuutesi. Helsinki: Lumina Osk., 2021, s. 100-101.

Kuvia käytetty Summit Lighthousen luvalla.

Images used by permission of The Summit Lighthouse.