Hilarion

feature-hilarion- a

Viidennen säteen totuuden ja tieteen chohan

Hilarion on viidennen säteen totuuden ja tieteen mestari. Hän on Totuuden temppelin hierarkki. Tämä temppeli sijaitsee eetteritasolla lähellä Kreetan saarta, Kreikassa.
Atlantiksella Hilarion oli Totuuden temppelin ylipappi ja hän kuljetti Totuuden liekin sekä temppeliesineitä Kreikkaan vähän ennen Atlantiksen vajoamista.

hilarion.jpgHänen perustamastaan Totuuden keskuksesta tuli Delfoin oraakkelien keskus. He olivat totuuden viestintuojia, jotka palvelivat Pallas Athenan ohjauksessa satoja vuosia, kunnes mustat papit soluttautuivat Delfoin sisarkuntaan ja vääristelivät oraakkelien julkituoman totuuden. Veljeskunta otti silloin ihmiskunnalta pois tämän palvelumuodon, koska ihmiset eivät kyenneet tekemään eroa totuuden ja erheen välillä.
Hilarion tukee totuuden opettajia, Jumalan palvelijoita, uskonnollisia johtajia ja lähetyssaarnaajia sekä parannustaitojen harjoittajia, kaikkien alojen tieteilijöitä ja insinöörejä, matemaatikkoja, muusikoita, tietokone- ja avaruusteknologiaan erikoistuneita ihmisiä sekä niitä, jotka työskentelevät median ja viestimien parissa.
Hilarion työskentelee herkeämättä yhdessä viidennen säteen mestarien ja Kreetan veljeskunnan kanssa nostaakseen heidän tietoisuutensa yhä laajempaan totuuden koko kirjon ymmärtämiseen, josta useimmat ovat sisäistäneet vain pienen osan. Näiden veljien päämäärä on johdattaa heidät totuuden vajavaisesta tiedosta itsetuntemukseen totuuden jumalallisessa eheydessä.
Hilarion opastaa meitä tieteen ja uskonnon välisestä suhteesta, jotka kummatkin ovat totuuden vihreän säteen näkökantoja.
Voimme tehdä kutsuja Hilarionille ja Kreetan veljeskunnalle eheytymisen ja parantumisen puolesta ja sielujen kääntymyksen puolesta sekä totuuden julkituloon mediassa.

Mestari Hilarion – parantamisen ja tieteen smaragdisäde

Hilarion, kuolemattoman totuuden, jumalallisen tieteen, kaikkien fyysisten ja metafyysisten tieteenalojen ja parannustaitojen opettaja; ikuinen empiristi, joka tuo etsijän apostoli Paavalin vihkimyksen polulle: ”Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita" eli eheitä.
Lääkärit, tieteilijät, parantajat, muusikot, matemaatikot ja totuudelle pyhittäytyneet ihmiset palvelevat Hilarionin kanssa viidennellä säteellä.

Vihkimys: kolmannen silmän chakra
Pyhän hengen lahja: parantaminen
Retriitti: Totuuden temppeli Kreeta, Kreikka
Värähtely: vihreä, kulta
Musiikki: musiikkikappale Onward, Christian Soldiers vetää puoleensa Hilarionin säteilyä
Jalokivi: smaragdi, timantti, jade, kvartsikide
Ominaisuus: totuus, tiede, visio, yltäkylläisyys
Viikonpäivä: keskiviikko

Pieni rukous: ”Rakas Hilarion, Kristuksen nimessä: opeta minulle totuuden tie ja tieteen ja parantamisen jumalallinen soveltaminen.”

Hilarionin edelliset elämät

Hilarion oli Atlantiksen Totuuden temppelin ylipappi, joka kuljetti tämän liekin sieltä Kreikkaan.
Hilarionin kuuluisin elämä oli Saul Tarsolaisena. Kohdattuaan Jeesuksen Damaskoksen tiellä hänestä tuli apostoli Paavali.

Paavali oli viimeisessä inkarnaatiossaan Pyhä Hilarion (n. 290-372 jKr.), Palestiinan munkkilaitoksen perustaja. Jeesus tuki Paavalia tässä hänen Hilarionin inkarnaatiossaan täyttämään lain vaatimukset ja tasapainottamaan sen karman, jonka hän oli tehnyt osallistumalla Saulina kristittyjen vainoihin ja hyväksymällä heidän kuolemansa.
Kun Hilarionin elämä suurena parantajapyhimyksenä päättyi, hän seurasi Herransa jalanjälkiä ja ylösnousi sen rituaalin mukaisesti, jonka Jeesus oli osoittanut toteen.

Hilarion pyhänä Paavalina

Hilarion on kertonut meille Kristuksen kohtaamisestaan elinaikanaan apostoli Paavalina:

”Kutsuimme häntä Jeesukseksi Kristukseksi, ja hän kutsui meidät, kuten teidät kutsutaan tänä päivänä. Palautan mieleeni muistikuvat siitä, kun hän tuli luokseni voimistaen minua Sanallaan. Ensin hän tosin teki minut nöyräksi Damaskoksen tiellä, ja tätä nöyryyden oppituntia todella tarvitsinkin, jotta voisin kumartaa oman Kristusliekkini edessä, jonka hän minulle paljasti. Hän antoi minulle myös tämän liekin meditaation avaimen, jotta voisin kävellä hänen jalanjäljissään tieteen ja parantamisen, apostolin tehtävän sekä Sanan julistamisen viidennellä säteellä.

”Usein minusta tuntui, että olen Herkuleksen kädet, jalat ja sydän painiessani maapallon alaspäin suuntautuvien spiraalien kanssa, ateismin, agnostisimin, älyllisen ylpeyden ja vihan kanssa, joka kohdistui profeettoihin sekä vasta keskuuteemme saapuneeseen Jumalan Pyhään. Samalla muistin kuitenkin sen, että itse olin kerran yksi heistä. Se, että olin itse kerran ollut samalla tavalla ylpeä ja toiminut suorastaan Jumalan tahtoa vastaan, polttelisi muistissani avuttomuutena, jota me kaikki kannamme Jumalan välikappaleina. Mutta kääntymyksen hetkellä tulee suuri Sanan suoma voimaantuminen. Ei vielä silloin kun sielu saa kutsun, vaan kääntymyksen hetkellä kun sielu antaa vastauksen, jossa on syvyyttä. Se on virtausta, se on antamista, se on antautumista kun, kuten hän sanoi: ’Paha sinun on potkia pistintä vastaan.’ (Ap. 26:14)

”Sieluni tunsi hänet kuin vanhan tutun ja muistin tietoisessa mielessäni sisäisen lupaukseni. Se ei ollut ensimmäinen kerta kun näin Herran Kristuksen. Olin nähnyt hänet ennen kun olin ruumiillistunut, ja kuitenkin minun piti työskennellä päästäkseni ylpeyteni ja sen viidennen säteen karmani yli, joka liittyi paljoon oppineisuuteen, runsaaseen opiskeluun ja ylemmyyteeni sosiaalisessa sekä älyllisessä statuksessa suhteessa alkukristittyihin. Joten oma karmani oli päälläni, jonka vuoksi vastustelin kutsua.”


”Herrani tavoitteli minua kun matkasin tiellä kohti Damaskosta. Kyllä, rakastetut, minä sokaistuin, mutta en hänen valonsa vuoksi vaan oman syntini ja sen alkemian vuoksi, jonka aiheutti hänen valonsa, joka lävisti olemuksessani olevat syntien muistijäljet. Niin minulle tuli täyskäännöksen paikka, Herran Henki koko Jeesuksen Kristuksen ilmentymässä tuli ylleni ja sai aikaan kääntymyksen.”


Kristuksen aikaan saaman kääntymyksensä jälkeen Paavali vetäytyi Arabian niemimaan autiomaahan. Kirjeessä galatalaisille 1:16-18 Paavali kirjoitti: ”Silloin en kysynyt neuvoa yhdeltäkään ihmiseltä enkä heti lähtenyt Jerusalemiin tapaamaan niitä, joista oli tullut apostoleja jo ennen minua. Sen sijaan menin Arabiaan ja palasin sieltä takaisin Damaskokseen. Kolmen vuoden kuluttua menin sitten Jerusalemiin.”


Kommentaattorit ovat usein spekuloineet mitä Paavali teki ollessaan autiomaassa. Hilarion on kertonut, että Jeesus vei hänet ”muiden mukana Pyhän Maan ja Arabian yllä sijaitsevaan retriittiinsä. Olen ollut siellä ja oppinut häneltä. Se oli minun matkani autiomaassa ja meditaatiossa hänen kanssaan. Minut vietiin ylös hienommissa kehoissani ja sain koulutuksen suoraan sydämestä sydämeen”.

Hilarionin opetusta Jumalan valon parantavasta voimasta

Käytä Puhutun Sanan Tiedettä ollaksesi yhteydessä parantavaan valoon

”Alkemian suuri tiede on jumalallisen parantamisen tiedettä. Voit ymmärtää tämän parantavan säteen Jumalan mahtavana äänensävynä – hänen sinfoniansa äänensävynä. Et kykene havaitsemaan tai omaksumaan tämän soinnun voimaa, joka on sinuun magnetisoitunut, ennen kuin olet saavuttanut neljän alemman kehon yhdentymisen (eetteri-, mentaali-, tunne- ja fyysinen keho). Sillä jokainen tämän mahtavan soinnun nuotti soitetaan näissä neljässä alemmassa kehossa. Ja siksi, jos täydellistät vain yhden tai kaksi, sinulla on vain kaksi nuottia soinnussa...

Viimekädessä kaiken parantumisen lähde on valo.


Lausu seuraava parantumisen mahtikäsky neljä kertaa, eli kerran jokaista neljää alempaa kehoa varten:
MINÄ OLEN, MINÄ OLEN, MINÄ OLEN neljän alemman kehoni henkiinherääminen ja elämä nyt ilmenevänä.
(“I AM, I AM, I AM the resurrection and the life of my four lower bodies now made manifest!”)

Hilarionin, vihreän säteen mestarin meditaatio

”Kun mietiskelet smaragdisäteen toimintaa ilolla ja odottaen, odotat Hilarionin tulemista, joka pitää hallussaan mestarifilosofin ja -tiedemiehen valtaistuinta. Ja koska te kaksi olette yksistään Kristuksessa, tapahtuu jumalallisen gnosiksen siirtyminen hänen otsastaan sinun otsaasi ja Materian geometria yhdentyen Hengen spiraaleihin tulee selkeäksi.” — Djwal Kul, meditaatiosta The Hidden Chamber of the Heart ( Sydämen salainen kammio).