El Morya

elmorya

El Morya on ensimmäisen säteen chohan ja Suuren Valkoisen Veljeskunnan Darjeelingin neuvoston johtaja. Hän edustaa jumalallisia ominaisuuksia: rohkeutta, varmuutta, voimaa, suoraluonteisuutta, itseluottamusta, luotettavuutta, uskollisuutta ja aloitteellisuutta. Nämä ovat Isä-prinsiipin ominaisuuksia - valtiomiehen, johtajan, hallitsijan.

El Morya on monissa inkarnaatioissaan kantanut vallan kruunua halliten monia kuningaskuntia viisaasti ja hyvin, koska hän on taitavasti ilmentänyt näitä olennaisia hyveitä. Hän ei ole hallinnut kuin diktaattori, joka vaatii alaistensa alistumista omaan inhimilliseen tahtoonsa.  Pikemminkin hänen tulkintansa hallitsemisesta perustuu käsitteeseen Jumalasta ihmisten hallintoa ohjaavana voimana ja hänen käsityksensä todellisesta valtiomiehestä on Jumalan päällysmies. Hän innoittaa alamaisiaan tottelemaan Jumalan pyhää tahtoa valaistunein mielin.

El Morya, valtiomies.

El Morya on valtiomies, runoilija, taloustieteilijä ja pyhimys. Hän on Summit Lighthousen® perustaja ja lähettiläiden Mark L. Prophetin ja Elizabeth Clare Prophetin sekä heidän oppilaidensa Guru. “Älköön minun tahtoni vaan sinun tahtosi tapahtukoon!”

Valtiomiehet, johtajat ja organisaattorit palvelevat El Moryan alaisuudessa ensimmäisellä säteellä.

Vihkimys: kurkkuchakra
Lahjat: usko Jumalan tahtoon ja viisauden sanat
Retriitti: Hyvän Tahdon temppeli Intiassa, Darjeelingin yläpuolella,
 El Capitan, Yosemite Valley, Kalifornia , Yhdysvallat
Värähtely: sininen, valkoinen
Tunnussävel: Edward Elgarin Pomp and Circumstance, marssi #1
Jalokivi: timantti, safiiri, tähtisafiiri, lapis lazuli
Ominaisuudet: voima, hyvä tahto, usko
Viikonpäivä: tiistai
Pieni rukous: “Rakas El Morya, Kristuksen nimessä, täytä neljä alempaa kehoani Jumalan tahdolla ja jumalallisella suunnitelmallani.”

El Moryan aikaisemmat elämät

Mestari Moryan ruumiillistumia: Abraham, ensimmäinen heprealainen patriarkka; Melchior, yksi niistä kolmesta tietäjästä, jotka todistivat Jeesuksen syntymää; kuningas Arthur, Camelotin mysteerikoulun guru; Thomas Becket (1118 -1170 jKr.), Canterburyn arkkipiispa; Sir Thomas More (1478 – 1535 jKr.), “kaikkien vuodenaikojen mies”; Akbar Suuri (1542 – 1605 jKr.), Intian moguli-imperiumin perustaja ja suurin sen hallitsijoista, ja Thomas Moore (1779 – 1852 jKr.), irlantilainen runoilija.

El Morya ylösnousi noin 1898 perustettuaan yhdessä mestari K.H.:n kanssa teosofisen seuran. Hän on väsymättömästi työskennellyt Saint Germainin kanssa maailman ja yksilön vapauden puolesta, kouluttaen virkamiehiä kuvastamaan Jumalan tahtoa Jumal-hallinnon kautta maan päällä.

Herätä valo sisälläsi ja muuta itsesi ja maailmasi.

Käytä Puhutun Sana Tiedettä saadaksesi yhteyden El Moryan kanssa.

Yksinkertainen henkinen harjoitus, jolla voit kiinnittää sydämesi El Moryan sydämeen.

(“Bonding prayer”) 

Yhteen liittävä rukous:

Missä seison, siellä on Morya!
Hänen nimessään minä sanon:
Tähän asti eikä yhtään edemmäs!
Tästä et ohi mene!
Pyhällä maalla et askelta ota!
Tähän pyhään paikkaan et astu!
Minun ja Jumalani väliin et tule!
Minun Jumalani on onnellisuus tänään.
Minun Jumalani on pyhyys.
Minun Jumalani on elävän Jumalan eheys.
Minä ja isäni Morya olemme yhtä!

El Moryan, sinisen säteen mestarin, meditaatio

“Anna Kristusminäsi johdattaa sinut alttarille, jossa polvistut mestari El Moryan eteen, missä olet hiljaisessa meditaatiossa yhteydessä liekin tahtoon ja tässä meditaatiossa omaksut El Moryan persoonallisen persoonallisuuden, hänen, joka on pyhittänyt mielensä Jumalan timantinhohtoiselle mielelle. Ja kun katsot hänen kasvojaan, näet ilon pilkahduksen, jota maan päällä tarvitaan. Kuulet Panis Angelicuksen soinnut ja tiedät, että enkelten pyhät leivät ruokkivat sieluasi.  Juot ehtoollismaljasta ja vannot kuuliaisuutta Jumalan tahdolle”. Djwal Kul, The Hidden Chamber of the Heart meditaatiosta.