Puhutun Sanan tiede

Puhutun Sanan tiede

Itse kukin lienee joskus toivoneensa lisää keinoja vaikuttaa omaan elämäänsä esimerkiksi työpaikan, asunnon tai ystävien hankinnan suhteen. Tai kuinka olla ystävällisempi ja anteeksiantavaisempi, kuinka edistyä henkisellä polulla. Kunpa voisikin jollain tavalla auttaa maailman ongelmatilanteissa. Puhutun Sanan tiede on keino, jolla voimme tehokkaasti saada henkistä apua sekä henkisiin että käytännöllisiin pulmiin.

Dekreet puhutun Sanan tieteen käytössä

Puhutun Sanan tiede on ylösnousseiden mestareiden ihmiskunnalle antama keino vaikuttaa niin omaan elämään kuin maailmankin asioihin. Puhutun Sanan tiedettä harjoitetaan etenkin dynaamisilla dekreillä. Niissä yhdistyvät meditaatio, rukous, vakuutukset, mantrat ja visualisoiminen.1 Elizabeth Prophetin mukaan puhutun Sanan tieteessä ”käytetään dekreitä yhteyden saamiseksi sisällämme olevaan Jumalan voimaan.”Myös laulut ja mantrat ovat osa puhutun Sanan tiedettä.2 Englanninkielinen sana decree on suomeksi verbinä säätää, määrätä, substantiivina muun muassa määräys.

Rukous on ihmiselle tavallinen tapa lähestyä Jumalaa. Rukouksessa puhumme Jumalalle ja pyydämme hänen apuaan. Meditaatio on toinen tapa lähestyä Jumalaa, päästä yhteyteen Jumalan kanssa. Dekreiden lukeminen sisältää edellä mainitut ja lisää siihen käskemisen. Käskemme siis Jumalan valoa maailmaan muuttamaan meitä ja elämäämme ja asioita tällä planeetalla. Tämä tehdään aina pyytäen Jumalan tahtoa toteutumaan. Dekreiden lukeminen ääneen on ylösnousseiden mestareiden opetusten mukaan kaikkein voimakkain tapa kutsua Jumalan valoa.3

Dekree koostuu kolmesta osasta

1. Johdanto, jossa puhutellaan ylösnousseita mestareita ja enkeleitä ja pyydetään apua oman MINÄ OLEN Läsnäolon ja Pyhän Kristusminän nimeen. Aina tätä ei käytetä, etenkin jos kyseessä on lyhyt mantra tai käsky tai MINÄ OLEN vakuutus. Eri dekreiden johdannot eroavat toisistaan jonkin verran. Johdannon jälkeen voit tehdä oman pyyntösi siitä, mihin haluaisit dekreen suunnata. Voit suunnata sen niin henkisiin kuin käytännöllisiin pulmiisi, naapuristosi, kansakuntasi tai koko maailman asioihin pyytäen samalla sovittamaan pyyntösi Jumalan tahtoon.

2. Dekreen runko koostuu yleensä ylösnousseiden mestareiden sanelemista sanoista, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan. Tätä osaa dekreestä toistetaan yleensä useita kertoja.

3. Lopetus sinetöi dekreen Jumalan sydämeen hänen käyttöönsä. Lopetus on tärkeää, jotta valo ilmenisi fyysisesti eikä jäisi vain Hengen tasolle. Lopetus on yleensä sama kuin alla olevassa esimerkissä.4

Dekree arkkienkeli Mikaelille

Alla on esimerkkinä dekree arkkienkeli Mikaelille. Voit lausua tämän dekreen esimerkiksi aamuisin ennen kotoa lähtöä, lähtiessäsi ajamaan autolla tai lähtiessäsi matkalle, aloittaessasi dekreetuokiosi ja milloin tahansa suojelua kaivatessasi. Voit visualisoida arkkienkeli Mikaelin sinisen säteilyn ympärillesi.

Rakkaan mahtavan ja voitokkaan Jumalan Läsnäolon nimeen, MINÄ OLEN minussa, rakkaan pyhän Kristusminäni ja kaikkien ihmisten Pyhän Kristusminän nimeen, rakas arkkienkeli Mikael, rakas Lanello, koko Suuren Valkoisen Veljeskunnan Henki ja Maailman Äiti, elementtielämä - tuli, ilma, vesi ja maa! Minä määrään:

Pyhä Mikael edessä!
Pyhä Mikael takana!
Pyhä Mikael oikealla!
Pyhä Mikael vasemmalla!
Pyhä Mikael ylhäällä!
Pyhä Mikael alhaalla!
Pyhä Mikael, Pyhä Mikael minne menenkin.
MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!
MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!
MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!

Uskon täysin, tiedostan ja hyväksyn tämän tapahtuvaksi, tapahtuvaksi, tapahtuvaksi! (3x) juuri tässä ja nyt, täydellä voimalla, ikuisesti pysyvänä, kaikkivoimaisesti toimivana, jatkuvasti laajenevana ja maailmaa syleilevänä, kunnes kaikki ovat kokonaan ylösnousseet valoon ja vapaita! Rakastettu MINÄ OLEN! Rakastettu MINÄ OLEN! Rakastettu MINÄ OLEN!

Johdannon sanoista:

*MINÄ OLEN isolla kirjoitettuna tarkoittaa Jumalan Läsnäoloa meissä.

*Lanello on Mark Prophetin nimi ylösnousseena mestarina.

*Suuri valkoinen veljeskunta koostuu idän ja lännen enimmäkseen ylösnousseista pyhimyksistä ja adepteista. Valkoinen viittaa auran väriin, ei ihon väriin.

*Maailman Äiti on maan piirissä feminiinisen säteen korkein edustaja.

*Elementtielämä tarkoittaa tulen, ilman, veden ja maan luonnonhenkiä.

Dekreetuokio

Dekreetuokio on hyvä aloittaa lukemalla seisoen alla olevaValon putki -dekree, joka tuo valkoisen valon suojelun ympärillesi. Sen jälkeen voit tehdä dekreen arkkienkeli Mikaelille saadaksesi lisää suojelua. Sitten voit lukea violettiliekin dekreitä ja muita dekreitä. Halutessasi voit sytyttää kynttilän ja pitää esillä pyhiä kuvia, kuten MINÄ OLEN Läsnäolon kaaviokuvaa. Dekreitä lukiessasi sinun tulisi istua selkä suorana hyvässä asennossa, keskittyä sydämeen ja koettaa visualisoida mielessäsi dekreen sanoja.

Valon putki -dekree

Rakas, säteilevä MINÄ OLEN Läsnäoloni,
Sinetöi minut valonputkeesi
Ylösnousseen mestarin liekistä,
Jumalan nimeen nyt kutsutusta.
Pitäköön se temppelini vapaana
Minuun suunnatusta epäsovusta.
MINÄ OLEN kutsun violettitulta,
Leiskumaan ja muuntamaan kaiken halun,
Jatkaen näin nimeen vapauden,
Kunnes MINÄ OLEN yhtä kanssa liekkien.

Suomenkielisiä dekreitä on suomeksi julkaistuissa Summit Lighthousen kirjoissa, kuten teoksessa Äänen luova voima, jossa kerrotaan lisää puhutun Sanan tieteestä ja dekreistä.

Englanninkielisiä dekreitä

Angels – Decree Booklet
ja Heart, Head and Hand Decrees – Booklet (pdf)

Viitteet

1. The Summit Lighthouse, Science of the Spoken Word

2. Elizabeth Clare Prophet, Äänen luova voima, s. 6, 8.

3. The Summit Lighthouse, Science of the Spoken Word

4. The Summit Lighthouse, How to decree – Using the Science of the Spoken Word,

(21.5.21)