Saint Germain

Saint-Germain-Banner

Seitsemännen säteen chohan, violettiliekin mestari.

Saint Germain on seitsemännen säteen chohan, Yhdysvaltojen tukija ja pyhän tulen mestarialkemisti, joka tulee kantaen vapauden violettiliekin lahjaa maailman muuntamiseksi. Hän on Vesimiehen ajan hierarkki yhdessä kaksoisliekkinsä kanssa, joka on ylösnoussut leidimestari Portia, Oikeuden jumalatar. Saint Germain on vapauden liekin tukija, kun taas Portia tukee oikeudenmukaisuuden liekkiä. Saint Germainin nimi tulee latinasta Sanctus Germanus, joka tarkoittaa yksinkertaisesti ”pyhä veli”.

Seitsemännen säteen chohanina tai herrana, Saint Germain vihkii sielumme violettiliekin kautta muuntumisen tieteessä ja rituaalissa. Saint Germain ja Portia välittävät Jumalan kansalle seitsemännen aikakauden ja seitsemännen säteen erityisannin, joka on vapauden, oikeuden, armon, alkemian ja pyhän rituaalin violetti säde — uusi elämänaalto, uusi sivilisaatio ja uusi energia.

Straussin valssit tuovat mukanaan violettiliekin värähtelyn ja auttavat pääsemään yhteyteen Saint Germainin kanssa. Franz Lisztin Rakoczy marssissa on Saint Germainin sydänliekkiä ja violettiliekin kaava. Hänen sähköinen kuvionsa on Maltanristi ja orvokki hänen tuoksunsa.

Mestari Saint Germain, seitsemäs säde ja violettiliekki

Saint Germain on antanut violettiliekin mantran muuntamaan menneisyyden henkilökohtaisia ja planetaarisia virheitä ajatuksissa, tunteissa ja teoissa:


MINÄ OLEN violettitulen olento,
MINÄ OLEN Jumalan haluama puhtaus.


Saint Germainin kanssa seitsemännellä säteellä työskentelevät diplomaatit, pyhän tulen papit, näyttelijät, kirjoittajat ja vapauden puolustajat.

Vihkimys: sielunpaikkachakra
Pyhän Hengen lahjat: profetoiminen, voima tehdä ihmeitä
Retriitit: Symbolien Luola, Pöytävuori, Wyoming, Yhdysvallat;
Transilvania, Romania
Värähtely: violetti, purppura, vaaleanpunainen, veden sininen, sinivihreä
Musiikki: Straussin valssit
Jalokivi: ametisti, timantti, akvamariini
Ominaisuus: vapaus, alkemia, oikeus, diplomatia, muuntaminen
Viikonpäivä: lauantai

Saint Germainin edelliset elämät

Kolmetoistatuhatta vuotta sitten Saint Germain toimi Atlantiksen mantereella Violettiliekin temppelin ylipappina. Hän piti rukoustensa ja kausaalikehonsa voimalla yllä tulipilaria, joka oli todellinen violetin laulavan liekin lähde. Se veti puoleensa ihmisiä läheltä ja kaukaa ja he tulivat vapautuakseen kaikista kehoa, mieltä ja sielua kahlitsevista olosuhteista. Tämän he saavuttivat omalla ponnistuksellaan rukouskutsuja lausumalla ja harjoittamalla seitsemännen säteen pyhän tulen rituaaleja.

Saint Germain oli profeetta Samuel, Pyhä Joosef sekä Pyhä Alban, Iso-Britannian ensimmäinen marttyyri. Hän oli ruumiillistuneena myös Merliniksi, joka oli alkemisti, profeetta ja kuningas Arturin neuvonantaja. Myöhemmin Saint Germain oli Roger Bacon, Kristoffer Kolumbus ja, viimeisessä inkarnaatiossaan, Sir Francis Bacon. Francis Baconia on kutsuttu yhdeksi suurimmista ajattelijoista, jonka länsimainen kulttuuri on tuottanut. Hänet tunnetaan induktiivisen päättelyn ja tieteellisen metodin isänä. Hänen sielunsa kävi läpi ylösnousemuksen rituaalin Rakoczyn linnasta, joka on Suuren Jumalallisen Ohjaajan retriitti, toukokuun ensimmäisenä päivänä 1684.

Ylösnoussut mestari Saint Germain tukee henkisiä järjestöjä

Saint Germain astui esiin jälleen 1900-luvulla tukeakseen Suuren Valkoisen Veljeskunnan ulkoista toimintaa. Hän otti yhteyttä 1930-luvun alussa Guy Ballardiin, jonka hän koulutti lähettilääksi ja joka, kirjailijanimellä Godfré Ray King, julkaisi Saint Germainin uuden ajan opetuksen perustan kirjoissa Paljastetut mysteerit, The Magic Presence ja ”I AM” Discourses.

Vuonna 1961 Saint Germain otti yhteyttä Mark L. Prophetiin ja perusti Liekinpitäjien® Veljeskunnan jouduttaakseen kaikkia niitä, jotka olivat tulleet alun perin maapallolle Sanat Kumaran kanssa, omaksumaan palvelutehtävänsä maailman opettajina ja lähimmäisistään huolta pitävinä palvelijoina perheissään, yhteisöissä ja kansakunnissa tällä kriittisellä hetkellä syklien käännekohdassa.

Saint Germainin meditaatio

“Seitsemännen säteen sapattina tervehdit Vesimiehen ajan mestaria: Saint Germain, vanha ystävä, on kunnia saada kokea sinun läsnäolosi! Saanko tuntea kosmisen kunnian liekin, joka on kiedottu kullan ja violetin säikeisiin elementaalien kutoessa ylistyksen seppelettä sydämeni Ritarikunnan komentajalle. Ja sinä viivyt Hengen alkemistin edessä, joka on tullut opettamaan sinulle ametistisäteen tiedettä ja armon rituaalia, joka tulee olemaan laki seuraavalle kahden tuhannen vuoden jaksolle.”
-Djwal Kul, meditaatiosta The Hidden Chamber of the Heart (Sydämen Salainen Kammio).