Kysy mitä vain

Summit Lighthouse on julkaissut ylösnnousseiden mestareiden opetuksia jo yli 60 vuotta. Ylösnousseet mestarit ovat idän ja lännen mystikkoja, jotka ovat saaneet "päästötodistuksen" maapallon oppikoulusta. Jokainen tuntee nimeltä maailman uskonnoista tuttuja ylösnousseita mestareita kuten Jeesus, Gautama Buddha, Äiti Maria, Saint Germain, jne. 

Summit Lighthouse on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka toimii lähettiläiden Mark L. Prophet ja Elizabeth Clare Prophetin välittämien opetusten julkaisuorganisaationa. Summit Lighthousen tehtävänä on tuoda saataville näitä opetuksia kaikille niille, jotka etsivät vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Keskeisimpiin periaatteisiin näissä opetuksissa kuuluu opetus siitä, että kaikilla Jumalan lapsilla on jumalallinen kipinä, joka on samanlainen potentiaali saavuttaa yhteys korkeampaan tietoisuuteen (Kristustietoisuuteen) sekä yhteys Jumalaan kuten Jeesus elämässään osoitti. Tämä opetus ihmisessä olevasta jumalallisesta kipinästä on osa kaikkia maailmanuskontoja.

Tällä sivulla voit esittää mitä tahansa kysymyksiä ja etsimme ylösnousseiden mestareiden opetuksista rakennuspalikoita vastauksille.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin 1-2 viikon sisällä, joko suoraan kysyjälle sähköpostissa ja/tai tälle sivulle kerättävissä kysymyksissä ja vastauksissa. Jos julkaisemme kysymyksen ja vastauksen tällä sivulla niin se tehdään aina anonyymisti. Emme julkaise mitään kysyjän henkilötietoihin liittyviä tietoja kuten sähköpostiosoitetta. 

Pyrimme vastauksissa myös aina viittaamaan johonkin tiettyyn ylösnnousseden mestareiden opetuksien julkaisuun, jolloin kaikki kiinnostuneet voivat myös opiskella aihetta syvemmin.

Toimitukselliset periaatteet: 
Pidätämme täyden toimituksellisen harkintavapauden sen suhteen mitä kysymyksiä ja vastauksia julkaisemme tällä sivulla. 

Yksityisyyden suoja:
Jos jätät sähköpostiosoitteesi, käytämme sitä vain niihin tarkoituksiin joihin annat luvan (kuten esim. ilmoitus vastauksesta). Emme koskaan julkaise tai välitä muille osapuolille sähköpostiosoitteita.