Liekinpitäjät eli Keepers of the Flame

Mikä on tuo Liekki?

Se on sydämessäsi palava hengen tuli, Kolminkertainen Liekki. Se on jumalallinen kipinä – kunkin oma Hengenosuus, joka annettiin sielun syntyessä äärettömyydestä.

Mikä on Liekinpitäjien Veljeskunta?

Liekinpitäjien Veljeskunta (engl. Keepers of the Flame, tai K.O.F.) kuuluu ikivanhojen henkisten järjestöjen perinteeseen. Sen perusti Mestari Saint Germain Washington D.C:ssä vuonna 1961 Lähettiläänsä Mark L. Prophetin välityksellä.
Veljeskunnan Ritarikunnan komentajan ominaisuudessa Saint Germain on luvannut pyhästi saattaa maapallomme vapauden, rauhan ja valaistuksen aikakauteen.


Saint Germain perusti Liekinpitäjien veljeskunnan niille, jotka haluavat palvella taivaallisen hierarkian jäsenten kanssa. Järjestön tarkoituksena on yhdistää ylösnousseet mestarit maan päällä ponnisteleviin sieluihin ja toimia yhdessä valosta peräisin olevien pelastukseksi tänä aikana. Liekinpitäjien veljeskunta toimii ylhäällä olevan Suuren Valkoisen Veljeskunnan vastineena täällä alhaalla.

Liekinpitäjät lupautuvat tekemään henkistä työtä joka päivä pitääkseen yllä elämän liekkiä ihmiskunnan puolesta. Monin tavoin kyse on sisäisen sitoumuksen ulkoisesta merkistä pitää liekkiä kunnes toiset kykenevät pitämään itse liekkiä itselleen.

Liekinpitäjien veljeskuntaan liittyminen on ulkoinen sitoumus Saint Germainille. Sitoumukseen kuuluu elämän liekin pitäminen itseään varten ja maailmaa varten.

(Mark & Elizabeth Prophet, Keys to the Kingdom. Summit University Press, 2003, s. 87-89)

Miksi pitäisi liittyä Veljeskuntaan?

Jäseneksi tultuasi pääset nauttimaan suoraan Saint Germainin kummiudesta. Kun omistaudut Elämänliekille, tukee Saint Germain sinua henkilökohtaisesti sielunkoetusten ja henkisen kasvun tiellä.
Veljeskunta ei ole kirkko. Liittyminen ei edellytä eroa omasta kirkosta tai uskonnollisesta järjestöstä. Voit edelleen kuulua mihin tahansa järjestöön, jonka uskomukset ja tavat ovat Jumalan Lain mukaisia.

Miten voin liittyä Liekinpitäjien Veljeskuntaan?

Tarkempia liittymisohjeita saat tästä linkistä: http://tsl.org/2009/08/keepers-of-the-flame-fraternity