Mestari Lanto

Toisen säteen chohan Royal Tetonin retriitissä

ascended-master-lord-lanto

Heinäkuun 3. päivänä vuonna 1958 ylösnoussut mestari Kungfutse oli mestari Lanton seuraaja Royal Teton retriitin hierarkin virkaan. Samana päivänä mestari Lanto, jonka saavutukset ylittivät monin verroin sekä retriitin hierarkin että chohanin vaatimukset, otti vastaan Kuthumilta toisen säteen mestarin viran. Kuthumi, tämä siunattu veli, joka oli palvonut Jumalan rauhaa Pyhänä Fransiskuksena, oli jo vuonna 1956 liittynyt Jeesuksen seuraan palvelemaan Maailman Opettajan virassa.

Lokakuun 30. päivänä vuonna 1966, yhteistyössä Jumala ja Jumalatar Merun kanssa, Karman Neuvosto antoi Lantolle ”mahtavan tuonpuoleisen valaistuksen kultaisen liekin” erillislahjan. Yli 9000 metrin korkuinen liekki sykkii Amerikan ja maailman yliopistojen ja teologisten koulujen yllä, joiden opiskelijat ja henkilökunta ovat vastaanottavaisia korkeammista sfääreistä tulevalle tiedolle.  

Ylösnoussut mestari Lanto pitää oppitunteja Royal Tetonin retriitissä, joka on ensimmäinen niistä Suuren Valkoisen Veljeskunnan retriiteistä, joihin voimme pyytää päästä eetterikehoissamme yön aikana. Siellä opimme vihkimyksen polun olennaiset perusasiat. Seitsemän säteen mestareiden seitsemän retriitin avauduttua erillislahjan kautta, useat kymmenet tuhannet sielut saavat koulutusta sisäisillä tasoilla nostaakseen tietoisuuttaan Uutta Aikakautta varten.

Mestari Lanto, tietäjä ja aineellistamisen mestari

Mestari Lanto on aineellistamisen voiman mestari. Aineellistamisen alkemiallisessa prosessissa vedetään maailmankaikkeuden aineesta kosmista valoa ja ainesta saattaen ne fyysiseen muotoon, usein käyttämällä apuna Puhutun Sanan Tiedettä.

Opiskeltuaan mestari Himalajan alaisuudessa ja saavutettuaan mestaruuden Sinisen Lootuksen retriitissä, mestari Lanto valitsi keltaisen säteen käytön ympäröidäkseen koko ihmiskunnan sydämet. Hän on omistautunut maapallon evoluutioiden täydellistymiseen kosmisen kristusvalaistuksen kautta. Hänen kantamansa kultainen liekki on täynnä Jumal-voiton voimakertymää maailman nuorison hyväksi.

Lanto tuli vapaaehtoisena Sanat Kumaran, Ikiaikaisen, kanssa maapallolle kauan aikaa sitten pelastamaan maapallon ja sen evoluutiot. Hän oli ylipappi Jumalallisen Äidin temppelissä Lemurian mantereeella, joka upposi Tyyneen Valtamereen. Hänellä oli myös muita inkarnaatioita Atlantiksella aivan kuten muillakin säteiden chohaneilla.

Lemurian viimeisinä päivinä heitä, jotka huolehtivat temppelien alttaritulista, varoitettiin tulossa olevasta vedenpaisumuksesta. He ottivat liekkinsä ja kantoivat ne turvallisiin paikkoihin ja asettivat nämä liekit muihin fyysisiin retriitteihin tai siirsivät ne eetteritasolle. Mestari Lanto kantoi aineellistamisen liekin ja asetti sen Grand Teton vuorten alueelle Pohjois-Amerikassa.

Aineellistamisen liekki on kiinanvihreä sävytettynä toisen säteen keltaisella. Tämä Royal Teton retriitissä palava liekki on tietoisuuden ominaisuus, joka tekee amerikkalaisista äärimmäisen käytännöllisiä heidän kehittäessään soveltavaa tiedettä teknologiassa. Tämä vie meidät takaisin Lemurian aikoihin, jolloin olemassa oleva teknologia oli jopa kehittyneempää kuin nykyaikana. Se on yltäkylläisyyden liekki, jonka avulla on mahdollista aineellistaa hyvinvointia, onnellisuutta ja iloa sekä universaalista kristustietoisuutta.

Mestari Lanto ja viisauden säde

Opettajat, filosofit ja kouluttajat palvelevat valaistumisen ja viisauden säteen alla Lanton ohjauksessa.

Vihkimys: kruunuchakra
Pyhän Hengen lahjat: viisauden Sana ja tiedon Sana
Retriitti: Royal Tetonin retriitti Grand Teton vuorien yllä, Wyoming, USA
Värähtely: keltainen, kulta
Jalokivi: keltainen timantti, keltainen safiiri, topaasi
Ominaisuus: viisaus, ymmärrys, tuomio
Viikonpäivä: sunnuntai
Pieni rukous: Opeta minulle viisauden tie ja näytä kuinka saavutan kristustietoisuuden

Lanton edellisiä elämiä Kiinassa

Mestari Lanto inkarnoitui muinaisessa Kiinassa Keltaiseksi Keisariksi (2700eKr) ja myöhemmin Kiinan hallitsijaksi herttua Zhouna (1050eKr)

Lanto on pitänyt yllä valaistuksen kultaista liekkiä kiinalaisten puolesta lukuisina vuosisatoina. Tämä liekki on ankkuroitu Kiinaan arkkienkelien Jofielin ja Christinen retriittiin, joka sijaitsee Keski-Kiinassa.

Koko 1800- ja 1900-lukujen ajan Lanto on uskollisesti tukenut Saint Germainin ponnistuksia ihmiskunnan vapauttamiseksi tämän antaessa käyttöön violettitulen ja opetuksen MINÄ OLEN Läsnäolosta.

Mestari Lanto – Puhutun Sanan Tiede

Herätä sisäinen valosi ja muuta itsesi sekä maailmasi

”Minä olen sinun opettajasi, ystäväsi ja entisaikojen ohjaajasi; ja olen tullut jälleen kerran kutsumaan sinua. Kutsu minua päivän tai yön minä hetkenä tahansa, kun haluat olla vapaa kuolevaisuuden kahleista, niin minä lähetän tämän kultaisen säteen nopeuttamaan, herättämään ja pyhittämään jalkojesi alla olevan pyhän maan, joka on tullut pyhäksi yrittäessäsi olla Jumalan liekin täyteys.” –Lanto

Liekehdi valaistuksen liekki lävitsemme! (3x)
Rakastettu MINÄ OLEN!
Liekehdi valaistuksen liekki lävitsemme! (3x)
Ota hallinta!
Liekehdi valaistuksen liekki lävitsemme! (3x)
Suurenna sitä joka hetki!
Liekehdi valaistuksen liekki lävitsemme! (3x)
Rakkaus, viisaus ja voima!

“Nouse tervehtimään valaistuksen sarastusta mestari Lanton kautta, joka pitää käsissään elämän lain kirjaa sinun sielullesi, maapallon sielulle ja koko maailmankaikkeudelle. Hänen viisautensa on käärö, joka ei koskaan lopu; se on käärö, jonka avulla voit tehdä muutoksia. Ja katso, toisen säteen mestarin syvällisen ymmärryksen kautta, sinun syntisi on poispesty!” –Djwal Kul, meditaatiosta The Hidden Chamber of the Heart (Sydämen Salainen Kammio).