Serapis Bey

PUHTAUDEN NELJÄNNEN SÄTEEN CHOHAN

Serapis Bey on neljännen säteen chohan, Luxorin Ylösnousemustemppelin hierarkki ja Ylösnousemustemppelin adeptien neuvoston kolmastoista jäsen. Hänet tunnetaan myös nimellä Serapis Soleil, Auringon Serapis.

ascended-master-

Neljäs säde on ylösnousemusliekki, Äidin valkoinen valo, joka sijaitsee peruschakrassa. Tästä valkoisesta valosta saa alkunsa arkkitehtuuri, matematiikan periaatteet, Materiatemppelin rakennuksen perustukset ja Itsen pyramidi.  

Serapiksen läsnäolossa avautuu täysin erilainen käsitys siitä mitä kutsumme Kristukseksi, kaikkien meidän todelliseksi itseksi. Hänet tunnetaan suurena kurinpitäjänä, joka saapui Ikiaikaisen kanssa Venukselta sytyttääkseen uudelleen pyhän tulen itsepäisen ihmiskunnan sydämiin. Hänen suuri intonsa käännyttää ihmisen pojat takaisin Jumalan kuninkaiksi ja papeiksi paisui ja kasvoi rautaisen tahdon, päättäväisyyden ja kurin liekiksi.

Hän auttaa oppilaitaan itsekuri-harjoituksissa, jotka ovat tarpeen ylösnousemusta varten. Neljän alimman kehon kurinalaisuutta tarvitaan, jotta Kristus voi ilmestyä ja käyttää niitä välineinä palveluun ja saavutukseen muodon maailmassa; menneiden negatiivisten kierteiden ja inhimillisten luomusten voimakertymien kurinpalautukseen, jotta ne eivät estäisi ylösnousemusliekin muodostumista jokaisen maan päällä kehittyvän ihmisen sydämessä kolminaisliekin nopeutumisen kautta.

Giuseppe Verdi vangitsi ylösnousemusliekin musiikin Aidan juhlamarssissa. Serapis Beyn ja hänen kaksoisliekkinsä sähköisen läsnäolon säteily välittyy aariasta Celeste Aida. Ylösnousemustemppelin tunnussävel on Franz Lisztin Liebestraum.

Serapis Bey – valkoinen säde

Serapis Bey, Luxorin hierarkki, ylösnousemassa olevien vihkijä pyhän tulen käytössä, pyhien järjestöjen, sisäisen elämän ja kultaisen aikakauden kaupunkien arkkitehti, sotilaallinen valon joukkojen, rauhan ja kosmisen vapauden kurinpitäjä, jonka motto on: ”MINÄ OLEN vartija!”

Arkkitehdit, suunnittelijat ja puhtauteen sekä kurinalaisuutta vaativaan hankkeeseen sitoutuvat ihmiset palvelevat Serapis Beyn kanssa neljännellä säteellä

Vihkimys: peruschakra
Pyhän Hengen lahja: ihmeiden teko
Retriitti: Ylösnousemustemppeli Luxorissa, Egyptissä
Väri: valkoinen, kristalli
Jalokivi: timantti, helmi, zirkoni, kvartsikristalli
Ominaisuus: puhtaus, itsekuri, ilo, ylösnousemus
Viikonpäivä: perjantai
Pieni rukous: “Rakas Serapis, Kristuksen nimessä: Anna minulle ylösnousemuksen polulla tarvitsemani kurinpito ja harjoitus.”

Serapis Beyn aikaisempia elämiä

Serapis oli ylipappi ylösnousemuksen temppelissä Atlantiksella. Egyptissä Serapis oli Suuren Pyramidin arkkitehti. Hän inkarnoitui egyptiläiseksi faarao Amenhotep III:ksi, joka oli Thutmosis IV:n poika ja Thutmosis III:n (Kuthumin inkarnaatio) pojanpoika. Hän inkarnoitui myös Spartan kuningas Leonidaaksi.
Serapis oli kuvanveistäjä Feidias noin 400 eKr. Ateenassa. Häntä pidetään kaikkien aikojen suurimpana Kreikan kuvanveistäjistä. Hän oli Parthenonin arkkitehti, joka valvoi sen erinomaisen mestarillista rakennustyötä. Parthenonin sisälle hän pystytti kaikkein kuuluisimman työnsä, noin 12 metriä korkean kullasta ja marmorista tehdyn Pallas Athenan patsaan, joka esitti Äiti hahmoa, Totuuden jumalatarta.
Hänen taidettaan luonnehtii korostunut kauneus ja henkisyys ja hänessä henkilöityi parhaiten kultaisen aikakauden kreikkalaisten mestaritaiteilijoiden työ, jolla oli pitkäaikainen vaikutus kaikkeen tulevaan länsimaiseen taiteeseen.


Ylösnousemuksen polku

Serapis Beyn kirja ”Ylösnousemus” on oppikirja ylösnousemuksen polusta. Se sisältää opetusta oppitunneilta, joita hän pitää Ylösnousemustemppelissä. Kirjan kautta voit ankkuroida tietoiseen mieleesi ne opetukset, joita saat Luxorin Ylösnousemustemppelissä kehosi nukkuessa yöllä. Hän esittelee vaatimukset ylösnousemukseen liittyen ja tarjoaa perinpohjaisen selityksen ja opastuksen ylösnousemuksen prosessista.


Herätä sisäinen valosi ja muuta itsesi ja maailmasi

Käytä Puhutun Sanan tiedettä saadaksesi yhteyden Serapis Beyn ylösnousemusliekkiin.
Serapis Bey, ylösnousemusliekin chohan ja Egyptin Luxorissa sijaitsevan Ylösnousemustemppelin hierarkki, puhuu meistä jokaiselle:
”Sinä voit luoda oman tulevaisuutesi, aivan kuten nykyisyys on sitä mitä olet itse luonut. Mikäli et pidä siitä, Jumala antaa sinulle mahdollisuuden muuttua ja se tapahtuu ylösnousemusliekin virtausten hyväksymisen kautta.”

Ylösnousemusliekki loista kauttamme!
Rakastettu MINÄ OLEN!
Ylösnousemusliekki loista kauttamme!
Ota hallinta!
Ylösnousemusliekki loista kauttamme!
Suurenna sitä joka hetki!
Ylösnousemusliekki loista kauttamme!
Rakkaus, viisaus ja voima!


Serapis Beyn, valkoisen säteen mestarin, meditaatio

“Terve Serapis Bey, ylösnousemusliekin herra. Voiton äänen tahtiin marssien, trumpetit soittavat syntymäpäiväsi ääntä, sielun uudestisyntymisen – syntyä uudelleen ensin Materiassa ja sitten ylösnousemusliekin loistavassa asussa — olet syntynyt Henkeen ikuisuutta varten.” Djwal Kul, The Hidden Chamber of the Heart meditaatiosta.