Uutuuskirja: Ennakoi tulevaisuutesi: ymmärrä kosmisen kellon syklit

Elizabeth Clare Prophet

Ennakoi tulevaisuutesi: ymmärrä kosmisen kellon syklit

Mitä ottaa huomioon, kun kulkee henkisellä polulla? Mitä haasteita saattaa kohdata ylösnousemuspolulla? Millainen korkeampi ja henkisempi merkitys tavallisilla astrologisilla merkeillä on takanaan? Mistä tietää, millaista karmaa milloinkin voi kohdata ja mitä tehdä sen suhteen?

Muun muassa näihin kysymyksiin voi löytää vastauksia Elizabeth Clare Prophetin teoksesta Ennakoi tulevaisuutesi: ymmärrä kosmisen kellon syklit. Prophet valoittaa teoksessaan ennenkuulumattoman kosmisen kellon -tieteen periaatteet ja käytännön. Kosminen kello jakaantuu astrologisten merkkien mukaan kahteentoista osaan. Merkeistä annetaan kuitenkin uusi, henkisempi tulkinta.

Kirja auttaa ymmärtämään, kuinka elämäsi vuodet ja kuukaudet kulkevat kosmisella kellolla ja kuinka näin voit jossain määrin ennakoida tulevaisuuttasi. Kirja tarjoaa useita tapoja tarkastella kosmista kelloa. Kirjan opetus on koottu Elizabeth Clare Prophetin monista luennoista ja opetuksista useiden vuosien varrelta.

Ota uusia askelia henkisen kehityksen polulla, lisää astrologian ymmärrykseesi uusi henkinen näkökulma, muunna karmaasi tieteellisesti – kosmisen kellon avulla.

Saatavilla nyt verkkokaupasta!