Dekreitä suomeksi: Arkkienkeli Mikaelin matkasuojelu

Dekreitä suomeksi: Arkkienkeli Mikaelin matkasuojelu

Voit tässä dekreessä halutessasi käyttää sanaa ”Herra” sanan ”Pyhä” sijasta.
Lausu tämä dekree täydellä äänellä ajaessasi autolla ja hiljaa julkisissa kulkuvälineissä. Näe, kuinka arkkienkeli Mikael ja hänen valon joukkonsa seuraavat sinua ja sinetöivät sinut, rakkaat läheisesi ja kaikki muut kulkuneuvot maalla, merellä ja ilmassa näkymättömän siniliekin muurin suojeluun – rengas renkaalta voimakasta safiirinsinistä energiaa – ja näe tämä Herran joukkojen suuri enkeli puolustajanasi ja kaikkien Jumalan lasten puolustajana.

Dekree kolme kertaa:

Nopeampi versio x 9 johdanto ja päätös:


Rakkaan mahtavan voittoisan Jumalan Läsnäolon nimeen, MINÄ OLEN minussa, rakkaan pyhän Kristusminäni ja kaikkien ihmisten Pyhän Kristusminän nimeen, rakas arkkienkeli Mikael, rakas Guru Ma ja Lanello, koko Suuren Valkoisen Veljeskunnan 1 Henki ja Maailman Äiti, elementaalielämä – tuli, ilma, vesi ja maa! Minä määrään:


Pyhä Mikael edessä!
Pyhä Mikael takana!
Pyhä Mikael oikealla!
Pyhä Mikael vasemmalla!
Pyhä Mikael ylhäällä!
Pyhä Mikael alhaalla!
Pyhä Mikael, Pyhä Mikael minne menenkin.
MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!
MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä!
MINÄ OLEN hänen rakkautensa suojaamassa tässä! (3x)


Uskon täysin, tiedostan ja hyväksyn tämän tapahtuvaksi, tapahtuvaksi, tapahtuvaksi! (3x) juuri tässä ja nyt, täydellä voimalla, ikuisesti pysyvänä, kaikkivoimaisesti toimivana, jatkuvasti laajenevana ja maailmaa syleilevänä, kunnes kaikki ovat täysin ylösnousseet valoon ja vapaita!
Rakastettu MINÄ OLEN! Rakastettu MINÄ OLEN! Rakastettu MINÄ OLEN!


Copyright © 1972, 1974, 1975, 1976 Summit Publications, Inc.
Käännös englanninkielisestä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Viitteet

Suuri Valkoinen Veljeskunta (Summit Lighthouse encyclopediassa englanniksi)


6.05 TRAVELING PROTECTION

Alkuperäinen englanninkielinen versio

Lord Michael before, Lord Michael behind,

Lord Michael to the right, Lord Michael to the left,
Lord Michael above, Lord Michael below,

Lord Michael, Lord Michael wherever I go!

I AM his Love protecting here!
I AM his Love protecting here!
I AM his Love protecting here! (3x)

Copyright © 1992 Church Universal and Triumphant

Dekreitä Arkkienkeli Mikaelille englanniksi:


Kirjoja Enkeleistä ja Arkkienkeli Mikaelista:

Opetusta enkeleistä

Enkelit – ystävämme, auttajamme, suojelijamme

Enkeleistä TSL tietosanakirjassa: Enkeli , Arkkienkeli


Opetusta Arkkienkeli Mikaelista:


Opetusta dekreistä: